Mert Ramazan Demir Türk Mü?

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Ramazan Mert Demir'in Türk olup, olmadığı merak ediliyor. Peki, Mert Ramazan Demir Türk Mü? Detaylar haberimizde.

Yalı Çapkını adlı dizide canlandırdığı Ferit karakteri ile milyonların beğenisini kazanmayı başaran ünlün oyuncu Ramazan Mert Demir’in hayatı ve nereli olduğu araştırılıyor. Mert Ramazan Demir hakkında merak ettiklerinizi sizler için araştırdık. İşte detaylar…

MERT RAMAZAN DEMİR TÜRK MÜ?

Ramazan Mert Demir, 1998 yılında İstanbul Şile’ye bağlı bir köyünde doğmuştur. Ramazan Mert Demir,aslen Vanlı olan bir ailenin 5 erkek kardeşin en küçüğüdür. Demir, ilk ve ortaöğrenimini Şile’de tamamlamıştır. Oyunculuğa tesadüf eseri, bir okul tiyatrosunda sahneye çıkarak atılan Demir, profesyonel oyunculuk eğitimi için Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio kurumlarında eğitim almıştır. 2019 yılında ilk büyük rolünü Sonia Nassery Cole’un yönettiği, “I Am You” adlı filmde rol alan Demir, daha sonra 2020’de BluTV’de yayımlanan Can Evrenol’un yönettiği Çıplak”ta rol almıştır. Aynı yıl “Öğretmen” adlı dizide kamera karşısına geçen oyuncu, 2021 yılında “Ölüm Zamanı” adlı sürreal suç dizisinde oynadı.  Netflix yerli yapımlarından olan “UFO” (2022) adlı filmde başrol oynayan oyuncu yine Netflix yapımı olan “Şahmaran” adlı dizide de rol almıştır. Şuanda Yalı Çapkını başrol oyuncusudur.

Başarılı oyunculuğu ve yakışıklığı ile milyonların hayranlığını kazanan Ramazan Mert Demir, Türkiye’nin iyi oyuncuları arasında gösterilmektedir.

Bakmadan Geçme