Mert Ramazan Demir Kimin Sevgilisi?

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Ramazan Mert Demir'in sevgilisinin kim olduğu hayranları tarafından araştırılıyor. Peki, Peki, Mert Ramazan Demir Kimdir? Mert Ramazan Demir'in sevgilisi kimdir? Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

MERT RAMAZAN DEMİR KİMDİR?

1998 yılında İstanbul’da doğan ünlü oyuncu Ramazan Mert Demir,  tesadüf eseri bir okul tiyatrosunda sahneye çıkarak oyunculuğ başlamıştır. Profesyonel oyunculuk için Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio kurumlarında eğitim almıştır. 2019 yılında Sonia Nassery Cole’un yönettiği, “I Am You” adlı filmde rol alan Demir, daha sonra 2020’de BluTV’de yayımlanan Can Evrenol’un yönettiği Çıplak”ta rol aldı. Aynı yıl “Öğretmen” adlı dizide kamera karşısına geçen oyuncu, 2021 yılında “Ölüm Zamanı” adlı sürreal suç dizisinde oynadı.  Netflix yerli yapımlarından olan “UFO” (2022) adlı filmde başrol oynayan oyuncu yine Netflix yapımı olan “Şahmaran” adlı dizide de rol almıştır. şuanda Yalı Çapkını başrol oyuncusudur.

MERT RAMAZAN DEMİR SEVGİLİSİ KİMDİR?

Ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir’in Türkiye’nin en çok izlenen yapımlarından olan Yalı Çapkını dizisinde başrol oyunculuğunu beraber paylaştığı Afra Saraçoğlu ile bir süre aşk yaşadıkları iddia edilmişti.  Ünlü çift, geçtiğimiz yaz ayında bir teknede beraber görüntülenmiş ancak sevgili olup olmadıkları konusunda bir açıklamada bulunmamışlardı. Geçtiğimizi aylarda güzel oyuncu, Afra Saraçoğlu, doğum günü partisinde “sadece iş arkadaşıyız, özel bir ilişkimiz yok” ifadesini kullanmıştı. Bunun üzerine ünlü oyuncuların hayranları ikiye ayrılmış, bir taraf sevgili değil, arkadaşlardı yorumu yaparken bir tarafta birlikteliği bittiği yönünde yorumlarda bulundu.  Afra’nın ardından bir açıklama da bulunmayan Ramazan Mert Demir, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

Bakmadan Geçme