Mert Ramazan Demir Kaç Yaşında Boyu Kaç?

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Ramazan Mert Demir'in kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve boyunun kaç santimetre olduğu hayranları tarafından merak ediliyor. İşte detaylar…

Yalı Çapkını adlı dizide canlandırdığı Ferit karakteri ile milyonlarınhafzasına kazanan ünlün oyuncu Ramazan Mert Demir’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. Mert Ramazan Demir hakkında merak ettiklerinizi sizler için araştırdık.

MERT RAMAZAN DEMİR KİMDİR?

Ramazan Mert Demir, aslen Van’lı olan bir ailenin 5 erkek kardeşin en küçüğü olarak 1998 yılında İstanbul Şile’ye bağlı bir köyünde doğmuştur. Annesi ev hanımı babam ise esnaf olan Demir, ilk ve ortaöğrenimini Şile’de tamamlamıştır. Oyunculuğa tesadüf eseri, bir okul tiyatrosunda sahneye çıkarak atılmıştır. Profesyonel oyunculuk eğitimi için Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio kurumlarında eğitim alan oyuncu, Türkiye’ye dönükten sonra bir süre ufak roller üstlenmiştir. 2019 yılında ilk büyük rolünü Sonia Nassery Cole’un yönettiği, “I Am You” adlı filmde rol almıştır. Daha sonra 2020’de BluTV’de yayımlanan Can Evrenol’un yönettiği Çıplak”ta rol aldı. Aynı yıl “Öğretmen” adlı dizide kamera karşısına geçen oyuncu, 2021 yılında “Ölüm Zamanı” adlı sürreal suç dizisinde oynadı.  Netflix yerli yapımlarından olan “UFO” (2022) adlı filmde başrol oynayan oyuncu yine Netflix yapımı olan “Şahmaran” adlı dizide de rol almıştır. Şuanda Yalı Çapkını dizisinde “Ferit” karakterini canlandırmaktadır.

MERT RAMAZAN DEMİR KAÇ YAŞINDA BOYU KAÇ?

Mert Ramazan Demir 178 cm boyunda ve 73 kilogramağırlığındadır.

Bakmadan Geçme