Mert Öcal Ve Sude Burcu Evlendi Mi?

Mert Öcal ve Sude Burcu'nun aşkı, Survivor All Star 2022'de oyun alanında Evrim Keklik'in 'Aranızda bir şey mi var?' sorusuyla ortaya çıkan Mert Öcal ve Sude Burcu'nun aşkı, yarışmadaki ilişkileri dikkat çekerek hayranları tarafından yakın takibe alındı.

Mert Öcal, Sude Burcu’ya 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çiçek hediye etmiş, bu romantik sürprize Sude teşekkür etmişti. Mert Öcal ve Sude Burcu'nun aşkını, Survivor All Star 2022’de oyun alanında Evrim Keklik’in “Aranızda bir şey mi var?” sorusu ortaya çıkardı.
Mert Öcal ve Sude Burcu, Survivor All Star 2022’nin unutulmaz çifti olarak Eylül 2022’de gerçekleşen özel bir törenle dünya evine girdi. Böylelikle, Mert Öcal ve Sude Burcu aşklarını taçlandırarak mutlu bir evliliğe adım atmış oldu. 

Mert Öcal ve Sude Burcu’nun düğününde, eski Survivor arkadaşları da bu mutlu güne tanıklık etti. Sude Burcu, duygularını şu şekilde paylaştı: “Çok heyecanlı, garip duygular. Bunca sevdiğimiz insanın bizim için burada olması heyecan verici. Uzun zamandır bugünü hayal ediyorduk.” Mert Öcal ise evlilikle ilgili olarak, “Evlilik yıllarca kaçtım, kaçtım ama kaçamadığım noktada Sude ile karşılaştım. Gerçekten doğru kişiyle yapıldığında evlilik dünyanın en güzel şeyi.” şeklinde konuştu.

Mert Öcal ve Sude Burcu’nun düğününde, eski Survivor arkadaşları önemli bir rol üstlendi. Nikah şahitliğini Merve Aydın gibi eski yarışmacılar üstlendi. Merve Aydın, “Evlilik gerçekten güzel bir şey. Genç çiftlerimize tavsiyemiz, çok fazla üçüncü kişileri dinlemesinler.” diyerek yeni evli çifte destek verdi. Düğüne katılan isimler arasında Avatar Atakan, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu ve Gökhan Keser gibi önemli yarışmacılar da vardı.

Bakmadan Geçme