• Haberler
  • Genel
  • Mersinli İsmail klip çalışmaları için Afyonkarahisar'da

Mersinli İsmail klip çalışmaları için Afyonkarahisar'da

Ünlü türkücü Mersinli İsmail bir dizi ziyaretler ve yeni çekeceği klip çalışması için Afyonkarahisara geldi ANG Produksiyon tarafından Hasan Akkaya yönetmenliğinde çekimleri yakın zamanda yapılacak olan kliple ilgili Afyonkarahisar'ı gezen Mersinli İsmail vatandaşlarla buluştuk dan sonra Turex turizmi ziyaret etti. Turex Turizm Afyonkarahisar İl Müdürü Aydın Erdoğan tarafından sıcak ilgi ile karşılaşan Mersinli İsmail, Afyonkarahisar'ın [&hellip]

Mersinli İsmail klip çalışmaları için Afyonkarahisar’da

Ünlü türkücü Mersinli İsmail bir dizi ziyaretler ve yeni çekeceği klip çalışması için Afyonkarahisara geldi

ANG Produksiyon tarafından Hasan Akkaya yönetmenliğinde çekimleri yakın zamanda yapılacak olan kliple ilgili Afyonkarahisar’ı gezen Mersinli İsmail vatandaşlarla buluştuk dan sonra Turex turizmi ziyaret etti. Turex Turizm Afyonkarahisar İl Müdürü Aydın Erdoğan tarafından sıcak ilgi ile karşılaşan Mersinli İsmail, Afyonkarahisar’ın güzel bir il olduğunu söyledi.
Ünlü türkücü Mersinli İsmail; “Anadolu’muzun her toprağı ayrı bir zenginlik bu nedenle, kültürel ve de geleneksel mozaiklerimizi ön plana çıkarmak için bir çok yerde eserlerimize renk katıyoruz. Bu nedenle Afyonkarahisardayız, burası gerçekten değerler kenti olma yolunda en önemli noktada olan bir kentimiz. Yapısı ile hiç değişime maruz kalmamış tertemiz bir şehrimiz Afyonnkarahisar İnşallah yeni çalışmamızın klip mekanı da burası olacak ve Afyonkarahisar’ın tanıtımına bir nebzede bir katkıda bulunabilirsek mutlu oluruz” dedi. Turex Turizm Afyonkarahisar Müdürü Aydın Erdoğan ise şirket olarak sanata ve sanatçıya her zaman değer verdiklerini ve bu ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ziyaret esnasında polis okulu müdürü hasan şahinin de hazır bulunması ziyareti oldukça renklendirdi.

Bakmadan Geçme