Mermerciler İtalya’da – Kocatepe Gazetesi

İtalya’nın Verona kentinde düzenlenen dünyanın önde gelen mermer fuarlarından olan Marmomacc Fuarı'na Afyonkarahisar’dan 16 firma ve ATSO yöneticileri katılıyor İtalya'nın Verona kentinde 25-28 Eylül tarihleri arasında düzenlenen ve dünyanın sektörel bazda en önemli fuarlarından olan 48. MARMOMACC Uluslararası Mermer, Dizayn ve Teknolojileri Fuarı başladı. ÜST DÜZEY KATILIMVerona'daki fuara Afyonkarahisarlı mermercilerden 16 firma katılıyor. Fuarın Milli [&hellip]

Mermerciler İtalya'da

İtalya’nın Verona kentinde düzenlenen dünyanın önde gelen mermer fuarlarından olan Marmomacc Fuarı’na Afyonkarahisar’dan 16 firma ve ATSO yöneticileri katılıyor

İtalya’nın Verona kentinde 25-28 Eylül tarihleri arasında düzenlenen ve dünyanın sektörel bazda en önemli fuarlarından olan 48. MARMOMACC Uluslararası Mermer, Dizayn ve Teknolojileri Fuarı başladı.
ÜST DÜZEY KATILIM
Verona’daki fuara Afyonkarahisarlı mermercilerden 16 firma katılıyor. Fuarın Milli Katılım Organizasyonunu üstlenen İstanbul Maden İhracaatçıları Birliği (IMIB) tarafından sektörün sorunları ve gelişmesi için firmalar ile direkt olarak iletişim kurulabilmeleri amacıyla Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürü Mehmet Hamdi Yıldırım, Mermer ve Doğaltaş Daire Başkanı Eyüp Yadigar, İstanbul Maden İhracaatçıları Birliği Başkanı Mehmet Özer, Ege Maden İhracaatçıları Birliği Başkanı Arslan Erdinç de fuarda konuk ediliyorlar. Mermercilik sektörünün üst düzey bürok-rat ve sivil toplum kuruluşu başkanları fuara katılan Türk firmalarını tek tek ziyaret ederek desteklerini gösterdiler.
ATSO’DAN FİRMALARA DESTEK
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelesi ve aynı zamanda TOBB delegeleri olan Adnan Demirel ile Hüseyin Şehitoğlu ile ATSO Kadın Girişimciler Başkanı Günay Kart da Fuar’a katılan Afyonkarahisarlı 16 firmayı standlarında ziyaret ederek ilimizin tanıtımına katkıda bulunmaları nedeniyle birer firma temsilcilerine teşekkür plaketi sundular. Afyonkarahisar’dan İtalya’nın Verona kentinde düzenlenen fuara katılan firmaların isimleri şöyle: Afyon Mermer, Delta Mermer, Dervişoğlu Mermer, Efesus Stone, Emek Mermer, Fammer Mermer, Gürel Mermer, Karamehmet Mermer, Natur Stone, Şuayp Demirel Madencilik, Temmer Mermer, Truva Dogaltaş, Tureks A.Ş., Trabella Stones, Turkmar Mermer ve Umut Mermer Mozaik. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme