• Haberler
  • Spor
  • 'Merkezim Camide' projesi sürüyor – Kocatepe Gazetesi

'Merkezim Camide' projesi sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Dün Yeşil Cami'de Kur'an-ı Kerim eğitimi alan çocuklarla bir araya gelen gençler Gençlik Merkezi tanıtımını yaptı. Gönüllü Eğitmen Neslihan Özdil tarafında Dengeli Beslenme, ağız ve diş bakım sağlığı ile ilgili uygulamalı olarak eğitimler verildi. Eğitimlerden sonra gönüllü gençlerle birlikte mangala, jenga, satranç, dart oynayan çocuklar güzel bir gün geçirdi.Ayrıca gönüllü ebru eğitmeni Ömer Faruk Barış [&hellip]

Dün Yeşil Cami’de Kur’an-ı Kerim eğitimi alan çocuklarla bir araya gelen gençler Gençlik Merkezi tanıtımını yaptı. Gönüllü Eğitmen Neslihan Özdil tarafında Dengeli Beslenme, ağız ve diş bakım sağlığı ile ilgili uygulamalı olarak eğitimler verildi. Eğitimlerden sonra gönüllü gençlerle birlikte mangala, jenga, satranç, dart oynayan çocuklar güzel bir gün geçirdi.
Ayrıca gönüllü ebru eğitmeni Ömer Faruk Barış tarafından öğrenciler ebru sanatından örnekler yapıtı. Etkinliğe Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop ve İl Müftüsü Şükrü Kabukçu ve Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ertürk katıldı. Tortop, Kabukçu ve Ertürk gençlere bakanlığın tişörtlerini hediye etti. 12 Haziran’dan itibaren devam eden proje kapsamında toplamda bin 500 gence ulaşılması hedefleniyor.

Bakmadan Geçme