Merkez’e de Kadın Kültür Evi yapılacak

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Gökmen Çiçek'in öncülüğünde başlatılan Kadın Kültür Evleri projesine Afyonkarahisar Belediyesi olarak destek vereceklerini belirterek, “Şehir merkezinde Kadın Kültür Evi oluşturacağız” dedi   Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve Kadın Kültür Evleri Komisyon üyelerini makamında kabul etti. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'in talimatı ile başlatılan Kadın Kültür Evleri [&hellip]

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Gökmen Çiçek’in öncülüğünde başlatılan Kadın Kültür Evleri projesine Afyonkarahisar Belediyesi olarak destek vereceklerini belirterek, “Şehir merkezinde Kadın Kültür Evi oluşturacağız” dedi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve Kadın Kültür Evleri Komisyon üyelerini makamında kabul etti.
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in talimatı ile başlatılan Kadın Kültür Evleri Projesi’nin önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, projeyle birlikte ev hanımlarının bir taraftan eğitim gördüğünü diğer taraftan da sosyalleştiğini söyledi.
“KADIN KÜLTÜR EVLERİNE
BİZDE DESTEK VERECEĞİZ”
İlçeler de hayata geçen Kadın Kültür Evini şehir merkezinde oluşturmayı amaçladıklarını kaydeden Başkan Zeybek, “Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’in öncülüğünde başlatılan Kadın Kültür Evleri’ne Afyonkarahisar Belediyesi olarak bizlerde destek vereceğiz. Şehir merkezinde Kadın Kültür Evi oluşturmak için gayret edeceğiz. Hanım kardeşlerimizin sosyalleşmesi ve el ürünlerini tanıtması amacıyla bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman desteğimiz devam edecek.” dedi.
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ise desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Zeybek’e teşekkür etti.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme