Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Merkez Teknik Lise’de okul atölyesine araç gereç üretildi

Merkez Teknik Lise’de okul  atölyesine araç gereç üretildi

Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinin öncülüğünde okul öğrencileri tarafından Recep Tayyip Erdoğan Lisesi Bilim Atölyesi ve Kültür Sanat Atölyelerinin tüm araç ve gereçleri yapıldı

 

Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, il üretimine katkı sunarken, öğrencilerin becerilerini arttırma yönünde ki eğitimlerini sürdürüyor.
Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi döner sermaye kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, il ve ülke ekonomisine de katkılarda bulunuyor. BU kapsamda 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri çerçevesinde, öğrencilerde bilmekten daha çok düşünme, tasarlama, üretme, problem çözme, eleştirel düşünme, üretkenlik, takım çalışması yapabilme, disiplinler arası bakış açısı geliştirme sorgulamaya ve ürün geliştirmeye dayalı öğrenme, buluş yapma, inovasyon geliştirme yaklaşımı temel alınması amaçlanıyor. Bu doğrultuda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullarda Tasarım ve Beceri Atölyeleri kurulması kararlaştırıldı. Bakanlığın belirlediği standartlara uygun ilk tasarım ve beceri atölyesinin Recep Tayyip Erdoğan Lisesi’nde açılması için İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Afyon-karahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ihale edildi. Döner sermaye çalışması kapsamında bilim atölyesi ve kültür sanat atölyelerinin tüm araç ve gereçleri Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından üretildi.