• Haberler
  • Spor
  • Merkez MTAL'den tarihi başarı – Kocatepe Gazetesi

Merkez MTAL'den tarihi başarı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları birimi tarafından düzenlenen Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları'nda şampiyon olan Merkez Endüstri Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi (MTAL) 18 oyuncu ile Aydın'a gitti. 12 takımın yer aldığı Aydın Grubu'nda 3 takımla karşılaşan Merkez MTAL Türkiye Yarı Finalleri'ne katılmaya hak kazandı. Merkez MTAL'in elde ettiği bu başarı [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları birimi tarafından düzenlenen Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları’nda şampiyon olan Merkez Endüstri Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi (MTAL) 18 oyuncu ile Aydın’a gitti. 12 takımın yer aldığı Aydın Grubu’nda 3 takımla karşılaşan Merkez MTAL Türkiye Yarı Finalleri’ne katılmaya hak kazandı. Merkez MTAL’in elde ettiği bu başarı okulun kendisi için büyük oldu. 1980’li yıllardan bu yana Merkez MTAL Afyonkarahisar’da birçok başarı elde etmesine rağmen grup müsabakalarından eli boş dönmüştü. Aydın’da yapılan grup müsabakalarında başarıyı yakalayan Merkez MTAL yarıştığı B Grubu’nu lider tamamladı. Aydın Grubu’nun A Grubu’nda İzmir, C Grubu’nda da Manisa takımları Türkiye Yarı Finallerine gitmeye hak kazandı. Merkez MTAL Afyonkarahisar’ı başarıyla temsil ederek grubunu birincilikle tamamlarken B grubunda; Burdur, Balıkesir ve Uşak takımlarıyla karşılaştı. Burdur‘la 1-1 berabere, Uşak’ı 4-2, Balıkesir’i de 4-3’lük mağlup etti. Merkez MTAL bulunduğu grubu 7 puanla lider tamamladı.
TEZGİDEN’DEN BAŞARI BELGESİ
Grup müsabakalarında başarı elde eden Merkez MTAL öğrencilerine Müdür Osman Tezgiden başarı belgesi takdim etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme