• Haberler
  • Genel
  • Merkez İlçe’de Demirkırkan dönemi – Kocatepe Gazetesi

Merkez İlçe’de Demirkırkan dönemi – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Olağanüstü Kongresi’nde, Kemal Demirkırkan Merkez İlçe Başkanlığı’na seçildi Afyon Lisesi’nde gerçekleştirilen ve 234 delegenin oy kullandığı CHP Merkez İlçe Olağanüstü Kongresi’nde gülen taraf, Kemal Demirkırkan ve ekibi oldu. Geçerli 232 oyun 150’sini alan Demirkırkan, CHP Merkez İlçe Başkanlığı’na seçildi. Derya İlhan’ın 82 oy aldığı seçim, Divan’a gelen öneri üzerine “blok [&hellip]

Merkez İlçe'de Demirkırkan dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Olağanüstü Kongresi’nde, Kemal Demirkırkan Merkez İlçe Başkanlığı’na seçildi

Afyon Lisesi’nde gerçekleştirilen ve 234 delegenin oy kullandığı CHP Merkez İlçe Olağanüstü Kongresi’nde gülen taraf, Kemal Demirkırkan ve ekibi oldu. Geçerli 232 oyun 150’sini alan Demirkırkan, CHP Merkez İlçe Başkanlığı’na seçildi. Derya İlhan’ın 82 oy aldığı seçim, Divan’a gelen öneri üzerine “blok liste” sistemiyle yapıldı. Buna göre delegeler, sadece başkan adayları için değil, Yönetim Kurulu üyeleri için de oy kullanmış oldu.
İLK ETKİNLİK 10 KASIM’DA
CHP Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Kemal Demirkırkan’ın önündeki ilk görevin 10 Kasım’da, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinliği olduğu belirtildi. CHP Merkez İlçe Teşkilatı’nın 10 Kasım’da meşalelerle yürüyüş yapmak için hazırlıklara başladığı öğrenildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme