Merkez derbisi yarın – Kocatepe Gazetesi

Barlak Yapı Süper Amatör Lig'nde mücadele eden Demirspor ve Tınaztepe Belediyespor yarın saat 14.00'de Merkez 1 Nolu sahada karşı karşıya gelecek. Afyonkarahisar'ın en büyük derbilerinden biri olan bu karşılaşmanın ilk mücadelesinden büyük bir gol düellosu yaşanmış bu düelloyu 4-3'lük skorla Tınaztepe Belediyespor kazanmıştı. Barlak Yapı Süper Amatör Ligi'nin ikinci yarısının ilk maçında yine karşı karşıya [&hellip]

Barlak Yapı Süper Amatör Lig’nde mücadele eden Demirspor ve Tınaztepe Belediyespor yarın saat 14.00’de Merkez 1 Nolu sahada karşı karşıya gelecek. Afyonkarahisar’ın en büyük derbilerinden biri olan bu karşılaşmanın ilk mücadelesinden büyük bir gol düellosu yaşanmış bu düelloyu 4-3’lük skorla Tınaztepe Belediyespor kazanmıştı. Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nin ikinci yarısının ilk maçında yine karşı karşıya gelecek olan iki ekibin maçı spor kamuoyu tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Demirspor açısından rövanş maçı niteliğinde olan bu maçta Demirspor kazanarak düşme potasından uzaklaşmak istiyor. 11 puanı olan Demirspor maçı kazanması halinde düşme potasından uzaklaşabilir. Rakiplerinin puan kaybetmesi halinde Demirspor kazanırsa büyük bir avantaj sağlar.
TINAZTEPE ZİRVE YARIŞINDAN KOPMAK İSTEMİYOR
Ligin ilk yarısında Demirspor’u 4-3’lük skorla geçen Tınaztepe Belediyespor bu maçı da rahat kazanabileceğini düşünüyor. Tınaztepe bu maçtan 3 puanla ayrılırsa 3. sıraya yükselme şansı bulunuyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme