Merkez 2. OSB’de arazi sahipleri ile görüşüldü

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları kapsamında Sinanpaşa Belediyesi Düğün Salonu'nda arazi sahipleri ile toplantı yapıldı   Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Sinanpaşa Kaymakamı Kübra Demirer'i ziyaret etti. ÇALIŞMALAR İSTİŞARE EDİLDİ Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal [&hellip]

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları kapsamında Sinanpaşa Belediyesi Düğün Salonu’nda arazi sahipleri ile toplantı yapıldı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Sinanpaşa Kaymakamı Kübra Demirer’i ziyaret etti.
ÇALIŞMALAR
İSTİŞARE EDİLDİ
Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, İl Genel Meclisi Üyesi Veysel Tekeli ve ATSO Meclis Üyesi Ahmet Karakol’un da hazır bulunduğu ziyarette Merkez 2. OSB hakkındaki çalışmalar ele alındı.
ATSO Başkanı Serteser ile ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman’ı da ziyaret etti. İl Genel Meclisi Üyesi Veysel Tekeli’nin de hazır bulunduğu ziyarette Merkez 2. OSB hakkındaki çalışmalar istişare edildi.
ARAZİ SAHİPLERİ İLE
TOPLANDI YAPILDI
ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları kapsamında Sinanpaşa Belediyesi Düğün Salonu’nda arazi sahipleri ile toplantı yapıldı. Toplantıya Serteser’in yanı sıra; Sinanpaşa Kaymakamı Kübra Demirer, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, ATSO Meclis Üyesi ve Merkez 2. OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Karakol, İl Genel Meclisi Üyesi ve Merkez 2. OSB Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Tekeli ile arazi sahipleri katıldı.
TINAZTEPE UN’U ZİYARET ETTİ
TSO Başkanı Serteser, Sinanpaşa’daki toplantı ve ziyaretlerinin ardından ATSO Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi, MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Karakol’un işletmesi Tınaztepe Un’u ziyaret etti. Ziyarette ATSO Meclis Üyesi Abdullah Sancak da hazır bulundu. Serteser ve Karakol, işletme hakkında görüş alışverişinde bulundu.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme