Merih Demiral'a Süper Lig Devinden Kanca!

Merih Demiral Süper Lig'e geri mi dönecek?

Süper Lig devi Fenerbahçe’nin, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Futbol Takımımız ile gösterdiği performansla dikkat çeken Merih Demiral’ı yeniden kadrosuna katmak istediği öğrenildi. EURO 2024’te Türkiye’nin Avusturya’yı 2-1 yendiği maçta iki gol atan ve yaptığı “bozkurt” sevinciyle UEFA’dan iki maç ceza alan milli futbolcu Merih Demiral hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Arabistan basınında yer alan haberlere göre, Suudi Arabistan takımı Al Ahli, milli futbolcumuz Merih Demiral’ın Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapmasına izin verdi. Haberde, kısa süre içerisinde bu konuda önemli gelişmelerin yaşanabileceği ifade edildi.

Fenerbahçe altyapısına 2013 yılında katılan Merih, 2016’da A Takım formasını giymeden bedelsiz bir şekilde Portekiz ekibi AC Alcanenense’ye transfer olmuştu. Bu kulüpler dışında Sporting, Sassuolo, Juventus ve Atalanta formaları da giyen Merih Demiral, geçen sezon başında 16.6 milyon euro bonservis bedeliyle Al Ahli’ye transfer olmuştu. Al Ahli formasıyla toplamda 21 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Bakmadan Geçme