• Haberler
  • Genel
  • Mercan'dan ilçe teşkilatlarına ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Mercan'dan ilçe teşkilatlarına ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Fatma Mercan, AK Parti'nin ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyor. Milletvekili adayı olması durumunda yapacağı çalışmaları anlatan Mercan, Türkiye ve Afyonkarahisar'ı 2023 hedefine ulaştırmak için ellerinden gelen gayreti yapacaklarını söyledi AK Parti Milletvekili Aday Adayı Fatma Mercan, AK Parti'nin ilçelerdeki teşkilatlarını ziyaret ediyor. İlçe teşkilatlarını dinleyen Fatma Mercan, seçim [&hellip]

Mercan’dan ilçe teşkilatlarına ziyaret

Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Fatma Mercan, AK Parti’nin ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyor. Milletvekili adayı olması durumunda yapacağı çalışmaları anlatan Mercan, Türkiye ve Afyonkarahisar’ı 2023 hedefine ulaştırmak için ellerinden gelen gayreti yapacaklarını söyledi

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Fatma Mercan, AK Parti’nin ilçelerdeki teşkilatlarını ziyaret ediyor. İlçe teşkilatlarını dinleyen Fatma Mercan, seçim ve temayül konularında ilçe teşkilatlarının yorumlarını alıyor. İlçelerin taleplerini not alarak, Afyonkarahisar’da ilçelerin önemine değinen Fatma Mercan, Afyonkarahisar’da AK Parti’nin çıkarılacağı milletvekili sayısında ilçelerin önemine değindi. İlçe başkanlarıyla ilçe ve beldelerin sorunlarını da görüşen Mercan, bir günde 7 ilçe teşkilatını ziyaret etti. Partililerin büyük ilgi gösterdiği Mercan, seçimde hedeflerinin AK Parti’yi yeniden tek bayına iktidara taşımak olduğunu hatırlattı.
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun Afyonkarahisar için işaret ettiği 2015 ve 2023 hedefleri ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 Türkiye hedefini yakalamak için AK Parti çok çalışılması gerektiğine değinen Mercan, “Hedefimiz güçlü, demokratik bir Türkiye oluşturmak. Dünya’da git gide itibarı artan Türkiye bölgenin en büyük gücü olarak yükselişini sürdürmek durumundadır. Bunun yanı sıra artık hayati bir ihtiyaç olan sivil Anayasa vatandaşların katılımıyla demokratik bir Türkiye için süratle hazırlanmalıdır. Türkiye’de bunu yapabilecek tek siyasi parti AK Parti’dir. 9 yılda Türkiye’de gerçekleştirdiği büyük gelişim, AK Parti’nin başarısının en büyük kanıtıdır. Daha güçlü, refah ve demokratik bir Türkiye için çalışan AK Parti milletvekilleri arasında Afyonkarahisar’daki 5 milletvekilli ile temsil edilmelidir. Afyonkarahisar’da 5’te 5 yapabilmek için aday olsun olmasın, aday adaylığına başvuran tüm arkadaşlarım ve ben var gücümüzle çalışmalıyız” dedi.
Ziyaretlerine Sandıklı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek başlayan Ak Parti Aday Adayı Fatma Mercan, burada Sandıklı İlçe Başkanı İsmail Koçak’la görüştü. İlçe yöneticilileri ve partililerin de katıldığı ziyarette Mercan, Sandıklı’nın AK Parti’yle modern bir görüntüye kavuştuğunu söyledi. Sandıklı’nın ardından Kızılören ilçesini de ziyaret eden Mercan, Kızılören’de de AK Parti ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Ak Parti İlçe Başkanı’yla bir süre görüşen Mercan’ı, Kızılören Belediye Başkanı Ahmet Pekşen de yalnız bırakmadı. Kızılören’in ardından Dinar’da temaslarda bulunan Fatma Mercan, Dinar AK Parti İlçe Başkanı Metehan Aydın’ı ziyaret etti. Dinar’ın Afyonkarahisar’ın en büyük ve gelişmiş ilçelerinden biri olduğunu hatırlatan Mercan, AK Parti’yle birlikte Dinar’ın deprem felaketi öncesi parlak günlerine döndüğünü hatırlattı. Ziyaretlerini Basmakçı’da sürdüren Fatma Mercan, partililerin de katıldığı ziyarette İlçe Başkanı Ramazan Bozbaş’a yeni bir AK Parti rozeti hediye etti.
Afyonkarahisar’ın batı ve güney ilçe ziyaretlerini Hocalar İlçesi ziyaretiyle sürdüren Fatma Mercan, Hocalarlı kadınları da dinledi. Hocalar kadın kolları başkanıyla bir araya gelerek, partili kadınlarla görüşen Fatma Mercan, Hocalar Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Özkuleli’yle de görüş alışverişinde bulundu. Evciler AK Parti’de ilçe teşkilatını ziyareti sırasında ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Yıldırım’la sohbet eden Fatma Mercan, Evciler’in sorunlarını da dinleme fırsatı buldu. Evciler İlçe Başkanı Muzaffer Yıldırım’a da yeni bir rozet hediye ederek rozetini takan Mercan, daha sonra partililer ve İlçe Başkanı Yıldırım’la birlikte Belediye Başkanı Fatih Deniz Özer’i makamında ziyaret etti. Bölgedeki ziyaretlerini Dazkırı ile tamamlayan Mercan, Dazkırı İlçe Başkanı Recep Zaimoğlu’yla yaptığı görüşmede, teşkilatın ziyaretlerine gösterdiği ilgiye teşekkür etti.
Bir günde 7 ilçe ziyaret ederek partililerin nabzını tutmaya çalışan Mercan’ı ziyaretlerinde partili kadınlar da yalnız bırakmıyor. Öte yandan önceki gün İhsaniye ve Sinanpaşa ilçe teşkilatlarının yanı sıra Kuyumcular Oda Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Kumtepe ile Belediye Meclis Üyeleri M. Emin Birliktir ve Rasime Fedakar Kıpırtı’yı ziyaret eden Mercan, “Önemli olan partimizin başarısı. Bu nedenle ziyaretlerimizde yapmak istediklerimizi anlatıyoruz. Ben veya aday gösterilecek başka bir arkadaşım için de projelerimle ve varlığımla destek olacağım. Burada önemli olan hizmettir.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme