Meral Akşener’in Özel Kalem Müdürü Kimdir?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Özel Kalem Müdürü Kimdir sorusu bugün internette ne çok arananlar listesinde yer aldı.

Peki, Meral Akşener’in Özel Kalem Müdürü Kimdir? Neden bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı? Kimler neden dolayı Meral Akşener’in Özel Kalem Müdürü Kimdir? Sorusuyla google de arama yaptı. Meral Akşener’in Özel Kalem Müdürü Kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde.

BİRÇOK KONUYLA GÜNDEME GELDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Özel Kalem Müdürü Esma Bekar, kendisi hakkında dönem dönem çeşitli iddialar ileri sürülmüştü. Bekar’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Masur Yavaş’ın özel kalem müdürü olacağı söylentileri kamuoyunda yer almıştı.

AKŞENER’LE PARTİLİLER ARASINDA DUVAR MI OLDU

Meral Akşener’in Özel Kalem Müdürü Kimdir? olarak internette ne çok arananlar listesinde yer alan Esma Bekar’in İYİ Parti’de oldukça etkin olduğu iddiaları da gündeme gelmişti. Hatta öyle ki, Bekar’ın Genle Başkan Akşener’le partililer arasında bir duvar olduğu Akşener’le istemediği kimseyi görüştürmediği de ileri sürülmüştü.

NEDEN AÇIĞA ALINDI, AKŞENER’İN NASIL SAĞ KOLU OLDU

Bekar, bu iddiaların yanı sıra Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında TBMM’de görev yaparken de açığa alınmıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından da kendisi Akşener’in özel kalem müdürü olmuştu. Özetle Bekar, Meral Akşener’in Özel Kalem Müdürü Kimdir? sorusundan ziyade adeta Akşener’in sağ kolu konumda görev yaptı. Hatta öyle ki, Eska Bekar Genel Başkan Akşener’in sosyal medya paylaşımlarını kendi hesabından tekrar paylaşması bile çoğu kez gündem olup köşe yazarlarının tarafından yazılmıştı.

Bakmadan Geçme