• Haberler
  • Gündem
  • Menfez yapım sözleşmesi imzalandı – Kocatepe Gazetesi

Menfez yapım sözleşmesi imzalandı – Kocatepe Gazetesi

Yapım sözleşmesini imzalayan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 7. Bölge Müdürü Âdem Sivri, 'Afyonkarahisar-Karakuyu demiryolu hattı Tınaztepe Beldesi içinde yer alan kilometre 25+300 ve 26+583'te bulunan hemzemin geçitler için Tınaztepe Belediye Başkanı Sayın Adem Yetişkin’in talebi, Orman ve Su İşleri eski Bakanı Afyonkarahisar Milletvekilimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Milletvekillerimizin takip ettiği Tınaztepe-Kayadibi bağlantı yolu [&hellip]

Yapım sözleşmesini imzalayan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 7. Bölge Müdürü Âdem Sivri, “Afyonkarahisar-Karakuyu demiryolu hattı Tınaztepe Beldesi içinde yer alan kilometre 25+300 ve 26+583’te bulunan hemzemin geçitler için Tınaztepe Belediye Başkanı Sayın Adem Yetişkin’in talebi, Orman ve Su İşleri eski Bakanı Afyonkarahisar Milletvekilimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Milletvekillerimizin takip ettiği Tınaztepe-Kayadibi bağlantı yolu ve Karakaya yolu üzeri 2 adet hemzemin geçitin yerine 2 adet 5×5 tarımsal geçiş menfezlerinin yapımına ait 646 bin lira bedelli sözleşmeyi yüklenici firma ile imzaladık. İşin yapım süresi 300 gün. Çalışmayı yapacak olan yüklenici firmadan işi 2018 yılı içinde bitirme sözü aldık. Servis menfezlerinin tamamlanmasıyla hemzemin geçitler kapanacağından olası kazalar önlenmiş olacaktır. Sayın Orman ve Su İşleri eski Bakanımız ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Belde halkımıza hayırlı olsun” dedi.
TCDD 7. Bölge Müdürlüğünde düzenlenen imza törenine Bölge Müdür Yardımcıları; Hüseyin Erçetin, Uğur Açıkgöz, İşletme Müdürü Muammer Özdemir, Demiryolu Bakım Servis Müdürü Teksin Geldi ve Yüklenici Firma temsilcisi Şenol Mişe katıldı.

Bakmadan Geçme