• Haberler
  • Spor
  • Menemen-Afyonspor maçı öncesinde şok gelişmeler: Maç öncesinde hakem istifa etti

Menemen-Afyonspor maçı öncesinde şok gelişmeler: Maç öncesinde hakem istifa etti

Geçen sezon 2016-17 sezonu Play-Off’unda Menemen Belediyespor-Gümüşhanespor maçını yöneten Abdullah Yılmaz’a Menemen cephesinden sosyal medya üzerinden büyük eleştiri geldi. Eleştirilerde Abdullah Yılmaz'ın AFFJET Afyonspor maçında  tekrar görev almaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğine yer verildi.ABDULLAH YILMAZMAÇTAN ÖNCE İSTİFA ETTİAbdullah Yılmaz ise Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nun kendisini telefonla arayarak tehdit ettiğini açıkladı. Yılmaz, hem [&hellip]

Geçen sezon 2016-17 sezonu Play-Off’unda Menemen Belediyespor-Gümüşhanespor maçını yöneten Abdullah Yılmaz’a Menemen cephesinden sosyal medya üzerinden büyük eleştiri geldi. Eleştirilerde Abdullah Yılmaz’ın AFFJET Afyonspor maçında  tekrar görev almaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğine yer verildi.
ABDULLAH YILMAZ
MAÇTAN ÖNCE İSTİFA ETTİ
Abdullah Yılmaz ise Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu’nun kendisini telefonla arayarak tehdit ettiğini açıkladı. Yılmaz, hem Merkez Hakem Kurulu’na hem de ulusal yayın yapan bir gazeteye istifa dilekçesini gönderdi. Yılmaz dilekçesinde “Bu yapmış olduğu tehditkar konuşmaları, MHK Başkanı’nın müsabakaya 48 saatten az kaldığı sürede söylemesi nedeniyle 22 yıldır adaletle icra etmiş olduğum hakemlik kariyerimi noktalıyorum” ifadesine yer verdi.
“TEHDİT
 ETMEDİK UYARDIK”
Abdullah Yılmaz’ın tehdit edildiğini iddia etmesinin üzerine Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu tarafından açıklama yapıldı. Başkan Namoğlu tarafından yapılan açıklamada, “Önceki müsabakalardaki konsantrasyon eksikliğinden kaynaklanan hataları hatırlatılarak bu müsabakayı küçümsememesi gerektiği, bu müsabakaya gözlemci ile birlikte ayrıca MHK Üyesi Erol Ersoy’un da görevlendirileceği, performansının bundan sonraki görevlendirmeleri etkileyeceği cihetle özenli olması gerektiği iletilmiştir. Bu gerçekler doğrultusunda Abdullah Yılmaz’ın tehdit edilmesi söz konusu olmadığı gibi, istifasının aynı anda Hakem İşleri Müdürlüğü ile birlikte medyada bazı kişilere gönderilmesi, son günlerde kurulumuza yönelik gerçek dışı açıklama ve yorumların kaynaklarının ortaya çıkması bakımından oldukça düşündürücüdür” ifadesine yer verildi.

Bakmadan Geçme