• Haberler
  • Genel
  • Memurlara yönelik proje yönetimi eğitimi başladı

Memurlara yönelik proje yönetimi eğitimi başladı

Afyonkarahisar Memur Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AFMEYAD) tarafından, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA)'nın desteğiyle memurlar yönelik düzenlenen 'Proje Yönetimi, Döngüsü Eğitimi' kursu başladı.AFMEYAD'ın, ZEKA 2. Dönem Teknik Destek Projesi çerçevesinde Afyonkarahisar Çevre Dostu Çalışanlar Derneği ile ortaklaşa AFMEYAD seminer salonunda düzenlediği kurs 5 sürecek. Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi Bilgisayar Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. [&hellip]

Memurlara yönelik proje yönetimi eğitimi başladı

Afyonkarahisar Memur Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AFMEYAD) tarafından, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA)’nın desteğiyle memurlar yönelik düzenlenen ‘Proje Yönetimi, Döngüsü Eğitimi’ kursu başladı.
AFMEYAD’ın, ZEKA 2. Dönem Teknik Destek Projesi çerçevesinde Afyonkarahisar Çevre Dostu Çalışanlar Derneği ile ortaklaşa AFMEYAD seminer salonunda düzenlediği kurs 5 sürecek. Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi Bilgisayar Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil İbrahim Bülbül’ün verdiği kursa, 30 memur kursiyer katıldı.
AFMEYAD Başkanı Mehmet Alpöz, bu eğitimle memurların gerek yerel gerekse ulusal gerekse uluslararası ve Avrupa Birliği (AB) projeleri hazırlamada zaman kullanımı, planlama, eşgüdüm, etkinlik ve geri dönüşlerde daha verimli ve rantabl çalışma disiplini sağlamayı hedeflediklerini söyledi. (Cihan)

Bakmadan Geçme