Memurlara hizmet içi seminer verildi

Afyonkarahisar Valiliğince memurlar için düzenlenen 2010 yılı 1. Altı aylık Hizmet İçi Eğitim Semineri tamamlandı İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığının 06.03.2002 tarih ve 138 sayılı emirleri gereği 2010 yılı 1. altı aylık Hizmet İçi Eğitimi İlimiz Valilik Birimleri, İl Özel İdaresi, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü, İl Dernekler Müdürlüğü ve İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlükleri [&hellip]

Memurlara hizmet içi seminer verildi

Afyonkarahisar Valiliğince memurlar için düzenlenen 2010 yılı 1. Altı aylık Hizmet İçi Eğitim Semineri tamamlandı

İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığının 06.03.2002 tarih ve 138 sayılı emirleri gereği 2010 yılı 1. altı aylık Hizmet İçi Eğitimi; İlimiz Valilik Birimleri, İl Özel İdaresi, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü, İl Dernekler Müdürlüğü ve İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlükleri personellerinin katılımıyla Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü eğitim salonunda gerçekleştirildi.
26 Nisan-30 Nisan 2010 tarihleri arasında gerçekleşen Hizmet İçi Eğitim seminerine katılan memurlara, Mesleki Etik İlkeleri ve Yolsuzlukla mücadele, 3628 Mal Bildirimi kanunu, 3091 Taşınmaz Mal zilliyetliğine yapılan tecavüzlerin önlenmesi hakkındaki kanunun uygulama şekli ve esaslarına dair yönetmelik hükümleri, Bilgisayar tanıtımı, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi ile İnsan Hakları konularında eğitim verildi.
Toplam 63 memurun katıldığı 2010 yılı 1. altı aylık Hizmet İçi Eğitimine eğitimci olarak ise Personelden sorumla Vali Yardımcıları Ali Şanlıer. Azmi Yeşil ile Milli Eğitim Müdürlüğünden ağ yöneticisi Mehmet Karadirek ve Tarih Öğretmeni Mustafa Zambak katıldılar. Eğitim sonunda eğitime katılan memurlara katılım belgeleri İl Yazı İşleri Müdürü Mehmet Kaval ve Vali Yardımcıları tarafından dağıtıldı.

Bakmadan Geçme