Memurlar yemin etti – Kocatepe Gazetesi

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ 2011 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonucu aday memur olarak atanan çeşitli branşlardaki 15 memur bir yıl süresince temel, hazırlayıcı eğitim ve stajlarını başarı ile tamamlayarak asli memurluğa yemin ederek geçiş yaptılar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde 15 memur adayı, 1 yıl boyunca eğitim ve stajlarını tamamlayarak asil [&hellip]

Memurlar yemin etti

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ 2011 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonucu aday memur olarak atanan çeşitli branşlardaki 15 memur bir yıl süresince temel, hazırlayıcı eğitim ve stajlarını başarı ile tamamlayarak asli memurluğa yemin ederek geçiş yaptılar

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde 15 memur adayı, 1 yıl boyunca eğitim ve stajlarını tamamlayarak asil memur oldu. Memurluk yemin törenine Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan ve ilgili birim müdürleri katıldı.
Yemin töreninde konuşan İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, “Nemelazımcılık yapmadan, daha fazla ne yapabilirim anlayışı içinde olmamız lazım. Çalışmak başarmak, kendi varlığımızı burada hissettirmek kendi elimizde, kurumumuz genel olarak olağandışı hizmetler için kurulmuş, bizler normal memurmuş gibi kendimizi düşünemeyiz. O nedenle olağanüstü durumlarda çağrı beklemeksizin görevimizin başında olmak zorundayız. Dünyadaki kamu personelinin mesai verimliliğinde Japonya yüzde 95, Avrupa yüzde 65-85 arasında iken, maalesef bu oran Türkiye’de yüzde 35 seviyesindedir. Çok çalışmamız gerekiyor” dedi.
Törende konuşan Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk ise, “Bir memurda üç vasfın bir arada bulunması gerekiyor. Bu üç vasıfdan biri eksik olursa başarılı olunamaz. Bu üç vasıf “dürüst, bilgili, çalışkan” olmaktır” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme