• Haberler
  • Genel
  • Memurlar ‘Spora merhaba, sigaraya elveda’ dediler

Memurlar ‘Spora merhaba, sigaraya elveda’ dediler

Afyonkarahisar Memur Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği “Spora merhaba, Sigaraya Evlada” adlı kurumlar arası halı saha futbol turnuvası düzenliyor. Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün katkıları ile Afyonkarahisar Memur Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği “Spora merhaba, Sigaraya Evlada” adlı kurumlar arası halı saha futbol turnuvası düzenliyor. Kurumlararasında kardeşlik ve hoşgörünün oluşturulmasının yanı sıra, sigaranın insanlara verdiği zararı [&hellip]

Memurlar 'Spora merhaba, sigaraya elveda' dediler

Afyonkarahisar Memur Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği “Spora merhaba, Sigaraya Evlada” adlı kurumlar arası halı saha futbol turnuvası düzenliyor.

Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün katkıları ile Afyonkarahisar Memur Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği “Spora merhaba, Sigaraya Evlada” adlı kurumlar arası halı saha futbol turnuvası düzenliyor. Kurumlararasında kardeşlik ve hoşgörünün oluşturulmasının yanı sıra, sigaranın insanlara verdiği zararı göz önüne çıkartmak, gençlerde ve yetişkinlerde sigara içenleri sağlıklı yaşam için spora davet etmek amacı ile düzenlenen turnuvaya müracaatlar başladı. 30 Nisan 2010 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek başvuruların ardından 02 Mayıs 2010 Pazar günü saat 11:30’da Sporland Halı Saha Tesislerinde yapılacak maçlara tüm Afyonkarahisarlı sporseverler davet edildi.

Bakmadan Geçme