• Haberler
  • Genel
  • Memur-Sen’in 120 üyesi evlenecek – Kocatepe Gazetesi

Memur-Sen’in 120 üyesi evlenecek – Kocatepe Gazetesi

120 konutluk Memur-Sen Hisarkent Evleri projesinin temel atma töreni hafta sonu yapıldı. Konutlar Fatih mahallesi Şeyh Şamil Bulvarı Kadınana Camii Karşısı’nda inşa edilecek TALEP KONUT SAYISINDAN FAZLAYDI Memur-Sen Şube yönetimince üyelere yönelik olarak planlanan 4 blok ve 120 daireden oluşan Hisarkent Konutları’nın temelleri 1 Eylül Cumartesi günü Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Belediye Başkanı [&hellip]

Memur-Sen'in 120 üyesi evlenecek

120 konutluk Memur-Sen Hisarkent Evleri projesinin temel atma töreni hafta sonu yapıldı. Konutlar Fatih mahallesi Şeyh Şamil Bulvarı Kadınana Camii Karşısı’nda inşa edilecek

TALEP KONUT
SAYISINDAN FAZLAYDI
Memur-Sen Şube yönetimince üyelere yönelik olarak planlanan 4 blok ve 120 daireden oluşan Hisarkent Konutları’nın temelleri 1 Eylül Cumartesi günü Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından atıldı. Hisarkent Konutları’nın temel atma töreni açılış konuşmasını Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik yaptı. Çelik, sendika üyelerini konut sahibi yapma amacıyla başlattıkları girişimler sonucu Fatih mahallesinde bulunan arazinin satın alındığını anlattı. Çelik; “Düzenlenen yarışma neticesinde beğenilen proje yüklenici firma tarafından hayata geçirildi. 120 Konutun yer alacağı Hisarkent Konutları için başvurular konut sayısından fazla oldu. Projemiz üyelerimize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.
GÜZEL YAPI ORTAYA ÇIKACAK
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yürütülen çalışmanın birlik ve beraberlik sayesinde ortaya çıktığına dikkat çekerek Memur-Sen İl Temsilciliği tarafından üyeler için planlanan ve yürütülen çalışmaların takdirle karşılandığını kaydetti. Çoban; “Umut ediyorum ki konutlar tamamlandığında çok güzel bir yapı ortaya çıkacak. Ortaya çıkan konutlarda yaşayacak olan vatandaşlarımız için bu konutlar sağlık, huzur ve mutluluğu içinde barındıran birer yuva olacak. Ben bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
HER YUVA HUZURLU OLMALI
Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu temel atma törenin son konuşmasını yaptı.
Temeli atılacak olan konutların sendika üyelerinin huzur ve mutluluğunu içinde barındıracak yuvalar olduğunu vurgulayan Gündoğdu, her yuvanın içinde huzur ve mutluluğu barındırması gerektiğine değindi. Genel Başkan Ahmet Gündoğdu şöyle konuştu: “Türkiye’de bizim yuvamızdır ve içinde huzur ve mutluluğu barındırmalıdır. Bu huzur ve mutluluğu bozmaya çalışan terör grupları, siyasi ve sivil toplum örgütleri olsa dahi bu millet yuvasındaki huzur ve mutluluğu sağladığı gibi, ülkesinde de huzur ve mutluluğu sağlayacak, birlikteliğini bozmaya çalışanlara müsaade etmeyecek kadar kenetlenmeyi bilen bir ailedir. Türk toplumu birlik ve beraberliğini ilelebet koruyacaktır ve kötü niyetli topluluklara da asla prim vermeyecektir.” Dualar ve kurban kesiminin ardından temel atma gerçekleştirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme