'Memnun kaldık, kamp için yeniden geldik'

2018-19 futbol sezonunda İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Kağıthanespor, Garden Kale Termal Otel'de bir haftalık kampa girdi. Afyonkarahisar Garden Kale Termal Otel'in Antalya'daki 5 yıldızlı otellerden daha üst seviyede olduğunu söyleyen Kağıthanespor Teknik Direktör Yardımcısı Oğuzhan Tacir, otel hakkında övgü dolu sözler söyledi.   'AFYON'UN ADI GÜNDEN GÜNE DUYULUYOR'Kocatepe: Takımınız Afyonkarahisar'a geçen sezon [&hellip]

2018-19 futbol sezonunda İstanbul Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kağıthanespor, Garden Kale Termal Otel’de bir haftalık kampa girdi. Afyonkarahisar Garden Kale Termal Otel’in Antalya’daki 5 yıldızlı otellerden daha üst seviyede olduğunu söyleyen Kağıthanespor Teknik Direktör Yardımcısı Oğuzhan Tacir, otel hakkında övgü dolu sözler söyledi.  

“AFYON’UN ADI GÜNDEN GÜNE DUYULUYOR”
Kocatepe: Takımınız Afyonkarahisar’a geçen sezon da gelerek kamp yaptı. Sizde bu sene takımla anlaşarak geldiniz ve kamp yapma imkanı buldunuz. Afyonkarahisar’ı değerlendirir misiniz?
Teknik Direktör Cemal Kavraz: Ben bu sene göreve başladım. Buranın çok iyi olduğunu, otellerin özellikle antrenman sahalarının, maç sahalarının çok iyi olduğunu söylediler. Geldik gerçekten söylediklerinden daha fazlası varmış. Biz bu tesisleri yurt dışına 25-30 sene önce Avrupa’da görüyorduk. Hep konuşuyoruz, şaşılacak iş, işte 6-7 tane saha yan yana, bir o kadar da maç oynanan saha. Şimdi ne mutlu ki bize bu tesisler hem Türkiye’de hem de Afyon’da. Bu çok büyük bir yatırım. Afyon bence bir futbol ili olmuş. Buradaki şartlar çok güzel, oteldeki bize karşı olan yaklaşım, sahalardaki insanların bize karşı yaklaşımları, çalışma ortamı mükemmel bir futbol takımı için.
“OTELDE BİZİM İHTİYAÇLARIMIZI KARŞILIYORLAR”
Kocatepe: Garden Kale Termal Otel’in ve Afyonkarahisar’ın yemeklerini nasıl buldunuz?
Cemal Kavraz: Garden Kale Termal Otel, 4 yıldızlı bir otel. Geçen yıl da takım burada kaldığı için burası sakin, inanılmaz, çok temiz, ilgi alaka zaten müdür bey olsun, personel olsun bizimle çok iyi ilgileniyor. Biz önceden kendimiz yapıyorduk yemek listesini. Ama baktık ki yemekler açık büfe mükemmel. Bizim isteğimiz doğrultusunda bize ekstra yemek de çıkar. Otelde bizim bütün ihtiyaçlarımızı karşılıyorlar.
Kocatepe: Afyonkarahisar’ı hem geçen sene hem de bu sene olmak üzere değerlendirir misiniz?
Teknik Direktör Yardımcısı Oğuzhan Tacir: Geçen senede buraya geldik. Hizmetten, yemeklerden, temizlikten, hocamın da söylediği gibi personelden ve müdürlerin ilgi alakasından çok memnun kaldık. Sahalardan dolayı memnun kaldık. O yüzden tekrar burayı tercih ettik. Buranın 4 yıldızlı oteli bile Antalya’daki 5 yıldızlı otellerden daha üst seviyede. Burası tam kamp ortamı. Futbolcuların istediği gibi sessiz, sakin. Futbolcular istediği gibi dinlenebiliyor, futbolcunun dikkatini dağıtacak fazla etken yok. O yüzden burayı tercih ettik. insanlar sıcak kanlı. Biz İstanbul’da yaşadığımız için böyle güzel şeylerden uzak kalabiliyoruz bazen. Memnun olmasaydık zaten gelmezdik.
Afyonkarahisar’da kamp alanında eksik olduğunu düşündüğünüz bir eksiklik var mı?
Kaleci Antrenör Eyüp Akın: Öncelikle bir takımın kamp yapması için gerekli olan bütün şartlar mevcut. Hem otelcilik, konaklama anlamında, hem tesis, idman yapabilme anlamında, hem de hava şartları tamamen bizim sezona hazırlık yapma aşamamızda çok elverişli. Bu da tabi bizi çok memnun ediyor, her şeyden bir sıkıntımız yok.
“BİZE 5. KATI TAHSİS ETTİLER”
Kocatepe: Kaptan ikinci senenizde de Afyon’u tercih ettiniz, nedeni nedir?
Takım Kaptanı Mesut Güneş: Afyonkarahisar ve Garden Termal Otel, bize istediğimiz her şeyi veriyor. Takım olarak bize 5. Katı tahsis ettiler. Yemekler zaten güzel. İstediğimiz saatte istediğimiz yiyecekler içecekler ikiletilmeden katımıza ve odamıza kadar geliyor. Antrenman sahaları, tesisler zaten üst düzey.
Kocatepe: Kağıthanespor Garden Kale Termal Otel’i tercih etti ve toplamda 5 takım sezon öncesi kampını burada yapacak. Bu durumu nasıl değerlendirirsiniz?
Garden Kale Termal Otel Genel Müdürü Cengiz Candan: Geçen yıl da Kağıthanespor’u burada ağırladık. Bizim amacımız burada gelen takımları en iyi şekilde memnun etmek, yemek, yatak, otel kalitesiyle en iyi hizmeti sunmak. Morali bozuk ayrılan müşterimiz çalışmalarında da başarılı olamaz. Yemek olarak bizden ne isterlerse artısıyla hizmet vermek istiyoruz. Takımlarımıza odalarda da nasıl rahat etmeleri gerekiyorsa en şekilde hizmet vermek istiyoruz. Gelecek misafirlerimiz burada hizmetini alacak, istirahatini yapacak memnuniyetle ayrılacak. Tek derdimiz bu. AFJET Afyonspor, Kağıthanespor ve ayrıca 3 takım daha gelecek. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Röportajı

Bakmadan Geçme