“Memleketimizi seviyoruz” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın yetiştirmiş olduğu değerli bürokratlardan, emekli Vali Kadir Çalışıcı tüm hemşehrilerine selam ve hürmetlerini iletti.Kütahyalı gazeteci ve askerlik arkadaşı İhsan Tunçoğlu ile birlikte gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret eden Eskişehir eski Valisi hemşehrimiz Kadir Çalışıcı, “Doğup, büyüdüğümüz, minnet borcumuz olan topraklara ve hemşehrilerimize muhabbetimiz eksilmeden sürüyor. Tüm hemşehrilerimize Kocatepe Gazetemiz aracılığıyla selam ve hürmetlerimizi iletiyoruz.” dedi.Kütahyalı tecrübeli [&hellip]

Afyonkarahisar’ın yetiştirmiş olduğu değerli bürokratlardan, emekli Vali Kadir Çalışıcı tüm hemşehrilerine selam ve hürmetlerini iletti.
Kütahyalı gazeteci ve askerlik arkadaşı İhsan Tunçoğlu ile birlikte gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret eden Eskişehir eski Valisi hemşehrimiz Kadir Çalışıcı, “Doğup, büyüdüğümüz, minnet borcumuz olan topraklara ve hemşehrilerimize muhabbetimiz eksilmeden sürüyor. Tüm hemşehrilerimize Kocatepe Gazetemiz aracılığıyla selam ve hürmetlerimizi iletiyoruz.” dedi.
Kütahyalı tecrübeli gazeteci İhsan Tunçoğlu ise, “Dostluğumuz çok eskilere dayanan Sayın Valimizle birlikte Afyonkarahisar’daki dostlarımızı ziyaretten büyük memnuniyet duyduk. Komşu ilimiz Afyonkarahisar bizim her zaman uğradığımız, alışveriş etiğimiz, dotlarımızın bulunduğu kadim bir kentimizdir.” ifadelerini kullandı.
Dost ziyaretlerinin ardından Vali Çalışıcı ikamet etmekte olduğu Eskişehir’e dönerken, Tunçoğlu da Afyonkarahisar’daki basın mensuplarına ziyaretlerde bulundu.

Bakmadan Geçme