Memleket Partisi Sözcüsü İstifa Etti?

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile gündemi salladı. Peki, Memleket Partisi Sözcüsü İstifa etti mi? İpek Özkal Sayın'ın eşi İpek Özkal Sayın hakkında neler söyledi. Detayları haberimizde…

CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklama ile gündeme oturan Sinan Sayın hakkındaki iddiaları Sinan Sayın doğruladı. Peki, Sinan Sayın yaptığı açıklamada eşi olan, Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal sayın hakkında neler dedi. Çift gündeme bomba gibi oturdu.

İPEK ÖZKAL SAYAN KİMDİR?

Ankara’da doğan ipek Özkal Sayan, üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ile Kamu Yönetimi Bölümü’nde okumuştur. Türkiye’de Yapmış olduğu “Sağlık Sektöründe Devletin Küçültülmesi ve Etkenleştirilmesi Çalışmaları” adlı tezi ile Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Bilimleri Yüksek Lisans Programı’ndan başarılı bir şekilde mezun olmuştur. Okuduğu bölüm olan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ile Kamu Yönetimi Bölümü’nde Profesör olarak önemli görevlerde bulunmaktadır. İpek Özkal, İngilizce dilini iyi derece bilirken İtalyanca dili de orta derecede bilmektedir.

İPEK ÖZKAL SAYIN’IN EŞİ İTİRAF ETTİ

CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada Sinan Sayı’ı hedef alarak “beşli çete” olarak bilinen Kolin’de üst düzey yönetici olduğu iddialarını ortaya atmıştı. Sinan Sayın bu açıklamadan sonra sosyal medya gündemini bomba gibi sallamıştır. Sinan Sayın katıldığı bir programda eşi İpek Özkal Sayın’ın da Kolin’de çalıştığını söylemiş ve eşinin sadece normal bir çalışan olduğuna değinmiştir.

MEMLEKET PARTİSİ SÖZCÜSÜ İSTİFA ETTİ

Kolin’de üst düzey yönetici olan Sinan Sayın’ın eşi, Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal sayın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Memleket Partisinde bulunan tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. Özkal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Çok severek, gönülden çalıştığım partimdeki tüm görevlerimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Yaptığım her iş, yazdığım her söz, söylediğim her şey içtendi, severekti. Bu süreçte benden desteğini, sevgisini esirgemeyen herkese, parti emekçilerimize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız”dedi.

Bakmadan Geçme