• Haberler
  • Genel
  • Memduh Kuş, öğretmenleri unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Memduh Kuş, öğretmenleri unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, Öğretmenlere, Öğretmenler Günü’nde bir yemek verdi Eğitim ve öğretime her safhada büyük önem ve destek veren Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Erkmen'deki, Erkmen İlköğretim Okulu, Toki Nurullah Oymak İlköğretim Okulu ve Sosyal Bilimler Lisesi Öğretmen ve Okul aile Birliği yöneticilerinin onuruna bir akşam yemeği verdi. [&hellip]

Memduh Kuş, öğretmenleri unutmadı

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, Öğretmenlere, Öğretmenler Günü’nde bir yemek verdi

Eğitim ve öğretime her safhada büyük önem ve destek veren Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Erkmen’deki, Erkmen İlköğretim Okulu, Toki Nurullah Oymak İlköğretim Okulu ve Sosyal Bilimler Lisesi Öğretmen ve Okul aile Birliği yöneticilerinin onuruna bir akşam yemeği verdi.
Anemon Otelde gerçekleşen yemeğe yaklaşık 100 eğitimci ve okul aile birliği yöneticileri katılırken, yemek öncesinde bir konuşma yapan Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, geleceğimize güvenle bakan, doğru, dürüst, çalışkan insanlar yetiştirmek için canla başla çalışan tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarken, Van depreminde hayatını kaybeden Öğretmenlerimiz ve bu güne kadar hayatını kaybetmiş tüm Öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara, emekli olanlara sağlık ve uzun ömürler diledi.
Erkmen’deki eğitim-öğretim seviyesinin yükseltilmesi amacıyla Erkmen’de görevli eğitimcilerinde büyük bir özveri içerisinde çalıştıklarını ve öğrencilerine gerekli eğitimleri verdiklerini söyleyen Başkan Kuş, verilen eğitim hizmetlerini çok yakından takip ettiğini ve gerekli tüm desteği verdiğini vurguladı. 24 Kasım öğretmenler gününde bir araya gelmenin önemine de değinen Kuş, bu yemek sayesinde zaten var olan birlik ve beraberliğin güçleneceğini, sorunların görüşüleceğini ve taleplerin dinleneceğini söyledi.
Gecede, Erkmen Belediye Başkanı’da eğitim ve öğretime karşı duyarlılığından dolayı çok teşekkür eden Erkmen İlköğretim Okulu Müdürü Cengiz Cantaş, gerek eğitimcilere olsun gerekse öğrencilere verdiği önem ve desteklerinden dolayı Başkan Kuş’a teşekkür ederek, Memduh Kuş’a çiçek takdim etti.
Öğretmenler onuruna verilen Akşam yemeğinden Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, tüm öğretmenler adına Erkmen İlköğretim Okulu, Toki Nurullah Oymak İlköğretim Okulu ve Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlerine birer çiçek vererek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Bakmadan Geçme