'Mehmet Zeybek iyi ki var'

Vali Gökmen Çiçek Ramazan etkinlikleri nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve personeline teşekkür etti   Afyonkarahisar Belediyesi'nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında İlahi sanatçısı Hasan Dursun, Afyonkarahisarlılarla buluştu. Zafer Meydanında organize edilen program, Bando Zafer ekibinin gösterisi ile başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda minik öğrenciler de halk oyunları ziyafeti sunarken İlahi Sanatçısı Hasan [&hellip]

Vali Gökmen Çiçek Ramazan etkinlikleri nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve personeline teşekkür etti

Afyonkarahisar Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında İlahi sanatçısı Hasan Dursun, Afyonkarahisarlılarla buluştu.
Zafer Meydanında organize edilen program, Bando Zafer ekibinin gösterisi ile başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda minik öğrenciler de halk oyunları ziyafeti sunarken İlahi Sanatçısı Hasan Dursun ise birbirinden güzel ilahi ve ezgiler seslendirdi.
AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE RAMAZAN YAŞAMAK
Etkinliğe katılan ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Vali Gökmen Çiçek ise birer teşekkür konuşması yaptı. Başkan Zeybek katılımın yoğun olmasının kendisini çok mutlu ettiğini kaydederek; “Her Ramazan akşamında iftar yemeklerinde buluşuyoruz ardından meydanımızda çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Temel amacımız halkımız ile birlik ve beraberlik içinde mübarek Ramazan ayının coşkusunu maneviyatını hep birlikte yaşamak. Bu programlar kapsamında ünlü ilahi sanatçılarını ve hafızlarımızı sizlerle buluşturduk. Zafer Meydanımızda bu tür etkinlikler başta olmak üzere farklı organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz. Siz değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
VALİ ÇİÇEK’TEN ZEYBEK BAŞKAN’A : “MEHMET ZEYBEK İYİ Kİ VAR”
Unutulmayacak bir Ramazan ayı yaşattığı için Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür eden Vali Gökmen Çiçek ise; “Afyonkarahisar için ‘Gizemli Şehir Afyon’ diyorum. Her organizasyonda her yatırımda Afyonkarahisar gücüne güç katıyor. Bu değişimi hep birlikte görüyoruz. Türkiye’de Afyonkarahisar konuşuluyor. Sizlerin de desteği ile bu güzel şehir hep yukarılara çıkacak. Birçok şey farklı olduğu gibi şehrimizde Ramazan ayı da bir başka yaşanıyor. Belediye Başkanımıza bu güzel ortamı hazırladığı, bizleri buluşturduğu ve Afyon halkına değer verdiği için sonsuz teşekkür ediyorum. Mehmet Zeybek iyi ki var. Organizasyonda emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme