Mehmet ve Emel Sarlık’tan 53’üncü yıl ziyareti

Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık ile eşi, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Gazeteniz Kocatepe’nin 53’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla gazeteyi ziyaret ettiler.53 yıldır Kocatepe Gazetesi’nin tarafsız bir yayın politikasına sahip olduğunu belirten Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, “Kocatepe Gazetesi toplumun sesi olan bir basın kuruluşudur. Kurulduğu tarihten bu yana tarafsızlık çizgisini devam [&hellip]

Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık ile eşi, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Gazeteniz Kocatepe’nin 53’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla gazeteyi ziyaret ettiler.
53 yıldır Kocatepe Gazetesi’nin tarafsız bir yayın politikasına sahip olduğunu belirten Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, “Kocatepe Gazetesi toplumun sesi olan bir basın kuruluşudur. Kurulduğu tarihten bu yana tarafsızlık çizgisini devam ettiren Kocatepe Gazetesi’ne nice 53 yıllar diliyorum” dedi.
Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık ise tarafsız, ilkeli yayıncılıktan ödün vermeyen Kocatepe Gazetesi’nin başarılı yayıncılığının devam etmesini temenni ederken, tüm çalışanlarına başarılar diledi.

Bakmadan Geçme