• Haberler
  • Genel
  • Mehmet Sarlık yeni başkan – Kocatepe Gazetesi

Mehmet Sarlık yeni başkan – Kocatepe Gazetesi

22 Ocak'ta yapılan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Afyonkarahisar Şubesi seçimine tek liste gidilirken Mehmet Sarlık'ın başkanlığını oluşturan liste göreve geldi Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Afyonkarahisar Şubesi 22 Ocak'ta tek liste ile gittiği seçimde yapılan seçimin ardından Mehmet Sarlık'ın listesi göreve getirildi. Süleyman Gücek'in aday olarak hazırlandığı dernek seçimlerine liste [&hellip]

Mehmet Sarlık yeni başkan

22 Ocak’ta yapılan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Afyonkarahisar Şubesi seçimine
tek liste gidilirken Mehmet Sarlık’ın başkanlığını oluşturan liste göreve geldi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Afyonkarahisar Şubesi 22 Ocak’ta tek liste ile gittiği seçimde yapılan seçimin ardından Mehmet Sarlık’ın listesi göreve getirildi.
Süleyman Gücek’in aday olarak hazırlandığı dernek seçimlerine liste çıkaramadığı için adaylığını gerçekleştiremedi.
“BÜTÇEMİZİN ÇOĞUNLUĞUNU
KİRA, ISINMA VE
AİDATLARA AYIRIYORDUK”
Seçimden sonra açıklama yapan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Afyonkarahisar Şubesi yeni Başkanı Mehmet Sarlık, önceliğin yer değişikliği yapılacağını belirtti. Yeni yerin Uydukent İş Merkezi’nde olacağının altını çizen Başkan Sarlık, “Diğer arkadaş liste çıkaramadı, bizde tek liste olarak çıktık kazandık ve hayırlı olsun diyorum. Mekan sorununu çözeceğiz, 5 yıl süreyle Uydukent İş Merkezi’nde bir yerimiz oldu. Önceki yönetim ve biz yaptığımız girişimler sonucunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın bize tahsis ettiği bir yerimiz oldu. buna camia olarak seviniyoruz. Çünkü bütçemizin çoğunluğunu kira, ısınma ve aidatlara ayırıyorduk. Olumlu bir gelişme, kiradan kurtulmak iyi bir şey Başkan Burhanettin beyin desteğini istedik oda bizden desteğini esirgemedi minnettarız.” dedi.
“KESİNTİ YÜZDE 10’A ÇEKİLDİ”
Hakemlerin aldığı maç ücretlerinin kesintisinin yüzde 10’a çekildiğini belirten Başkan Sarlık ayrıca seçimlerinde geride kaldığını artık bağların geliştireceklerini belirtti. Başkan Sarlık son olarak şu sözlere yer verdi:
“Hakemler arkadaşlardan alınan yüzde 12 buçukluk kesintiyi yüzde 10’a çektik. Bize sundular oylama yaptık aşağıya çektik. Ayrıca hakem arkadaşlarımızla sevgi, saygı, kardeşlik bağlarını kuvvetlendireceğiz. Seçim geride kaldı oy veren vermeyen bütün üyelerimiz kardeşimiz ve bağlarımızı güçlendireceğiz.” >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Bakmadan Geçme