• Haberler
  • Spor
  • Mehmet Hacıoğlu Arhavi'ye gitti – Kocatepe Gazetesi

Mehmet Hacıoğlu Arhavi'ye gitti – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımında forma giyen başarılı oyuncu ve smaçör Mehmet Hacıoğlu 1. Lig ekiplerinden Arhavi'ye kiralık olarak gitti. Kulübe gelen teklifi değerlendiren Yönetim Kurulu Üyeleri, Mehmet'in yarım sezon Arhavi'ye gitmesine karar verdi. Arhavi'de sezonun kalan kısmını geçirecek olan Mehmet, gelecek sezon yine Afyon Belediye'ye dönecek.Takımdan bir süreliğine [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımında forma giyen başarılı oyuncu ve smaçör Mehmet Hacıoğlu 1. Lig ekiplerinden Arhavi’ye kiralık olarak gitti. Kulübe gelen teklifi değerlendiren Yönetim Kurulu Üyeleri, Mehmet’in yarım sezon Arhavi’ye gitmesine karar verdi. Arhavi’de sezonun kalan kısmını geçirecek olan Mehmet, gelecek sezon yine Afyon Belediye’ye dönecek.
Takımdan bir süreliğine ayrılacak olan Hacıoğlu’na veda için pasta kesildi. Takım arkadaşları ile vedalaşan Hacıoğlu, en kısa sürede Arhavi ile çalışmalara başlayacak.
Türkiye Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Arhavi Belediyespor ligin ikinci sırasında yer alıyor. 16 maçta 14 galibiyet alan Arhavi, lider Tokat Belediye Plevne’nin bir mağlubiyet gerisinde yer alıyor.

Bakmadan Geçme