Mehmet Altınöz Kimdir Ve Kaç Yaşında?

Birçok partinin Büyükşehir Belediye Başkan adayları açıklanırken Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan ismi Mehmet Altınöz'ün hayatı ve kaç yaşında olduğu araştırılmaya başlandı.

Yeniden Refah Partisi’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan isim Mehmet Altınöz olurken Mehmet Altınöz’ün kim olduğu en çok araştırılanlar arasında yer aldı. Peki, Mehmet Altınöz Kimdir Ve Kaç Yaşında? Sizler için araştırdık…

Mehmet Altınöz Kimdir?

1973 yılında Bursa’da doğan Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterdiği kişidir. Bursa Anadolu Lisesi’nde eğitimine başlayan Mehmet Altınöz, daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde İktisat bölümünü tamamlayıp, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’nde İşletme Bölümü’nde Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisans eğitimi almıştır. İş dünyasında oldukça başarılı olan Mehmet Altınöz, Altınöz AŞ. Yönetim Kurulu Başkanlığı yapıp, ayrıca Saadet Partisinde de Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği ve STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Yardımcılığı yapmıştır. Mehmet Altınöz yüksek derecede İngilizce dili bilmektedir. Kariyerine Yeniden Refah Partisi ile devam eden Altınöz evli olup iki çocuğu bulunmaktadır.

 

Bakmadan Geçme