Mehmet Ali Erbil İle Yeşim Erbil Kardeş Mi?

Ekranların sevilen yüzü ünlü oyuncu, sunucu Mehmet Ali Erbil, diğeri Genel Cerrah, bilimsel dergilerde makaleleri yayınlanan Prof. Dr Yeşim Erbil kardeşler mi?

PROF. DR. YEŞİM ERBİL TÜRK CERRAHİ DERNEĞİ BAŞKANLIĞI DA YAPTI

Yeşim Erbil, 1992 yılında Genel Cerrahi Uzmanlığını alarak İstanbul Tıp Fakültesi’nde göreve başladı. Genel Cerrahi Uzmanlığı’nda 1999 yılında doçent, 2005 yılında profesör olan Erbil, 2012-2016 yılları arasında Türk Cerrahi Derneği’nin Başkanlığı görevini yaptı.

MEHMET ALİ ERBİL PEK ÇOK FİLMDE VE YAPIMDA ROL ALDI

Mehmet Ali Erbil 8 Şubat 1957 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Oyuncu, sunucu, yapımcı, komedyen, şovmen ve seslendirme sanatçısı olan Erbil, Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. Erbil, çok sayıda filmde, pek çok dizi film ve tiyatro oyunlarında sahne alan bir isimdir. Hafızalarda Çarkıfelek yarışma programının sunuculuğuyla yer edinen Mehmet Ali Erbil, bir çok televizyon programını sunmuştur. Çapkınlıkları, sevgilileri, evlenip ayrıldığı eşleriyle magazin gündeminde de yer edinen Erbil, son dönemde geçirdiği hastalık süreciyle de gündem olmuştu.

PROF. DR. YEŞİM ERBİL İLE MEHMET ALİ ERBİL ÖZ KARDEŞ Mİ?

Mehmet Ali Erbil’in kız kardeşi olan Prof. Dr. Yeşim Erbil, bilimsel dergi Surgery Innovation’da yayınlanarak dünya tıp literatürüne girmiş bir hekimdir. Dr. Erbil ve ağabeyi Mehmet Ali Erbil’in babaları merhum oyuncu Sadettin Erbil’dir.

Bakmadan Geçme