Mehmet Akif Ersoy okulunda atölyeler açıldı

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda düzenlenen törende 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında okulda açılan atölyelere ve faaliyetlere katkı sunan kişilere plaket verildi.'BAKANIMIZIN İFADELERİNEYÜREKTEN KATILIYORUZ'Okulun konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını Okul Müdür Nihat Selek yaptı. Uzun yıllar öğretime odaklanan Milli Eğitimin artık sadece öğretime değil maneviyatı da içerisine alan bir anlayışı [&hellip]

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda düzenlenen törende 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında okulda açılan atölyelere ve faaliyetlere katkı sunan kişilere plaket verildi.
“BAKANIMIZIN İFADELERİNE
YÜREKTEN KATILIYORUZ”
Okulun konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını Okul Müdür Nihat Selek yaptı. Uzun yıllar öğretime odaklanan Milli Eğitimin artık sadece öğretime değil maneviyatı da içerisine alan bir anlayışı benimsediğini belirten Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un ifadelerine öğretmenler olarak yürekten katıldıklarını dile getiren Selek, “2023 Eğitim Vizyonu kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bizleri aydınlatmak için sürekli programlar yaptı. Biz bundan memnunuz. Bizde 2023 Eğitim Vizyonu için 5 yıllık süreçte neler yapabileceğimizi düşünerek karar verdik. Bakanlığımızın bildirdiği atölyelerin oluşturulması kararını aldık. ATSO Başkanımız Hüsnü Serteser’e bu konuda yardım için gittiğimizde ‘Hocam sende varsa bana ver. Ben Eğitim Vakfı Başkanı olarak arsa alma mücadelesi veriyorum’ demişti. Kendisine bu konuda muvaffakiyetler diliyoruz. Bende kendisine görüşmemiz sırasında bir şey almadan ayrılmayacağımı söylemiştim. Sağ olsun kendisi okulumuzun spor salonuna katkıda bulundu. Eğitim adına kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.
“BAHÇENİN ÇAM AĞAÇLARINI
BAYRAM AMCA DİKTİ”
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Nihat Selek, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’ın bir okul ziyaretinde gerekli eksiklerin giderilmesinde hayırsever Ömer Çınar’la katkı sunduğunu kaydetti. Selek, “Hep yüreği güzel insanlarla karşılaştık. Yeni seçilen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’i Allah mahcup etmesin diyoruz. Bir Cuma Namazı sonrası mahalle sakinimiz Abdurrahman Bayram amcamız elimden tutup okul bahçesine elindeki çam ağaçlarını dikmek istediğini söyledi ve bunu yaptı. Kendisi 80 küsur yaşında elinden geleni yaptı. Allah razı olsun. Bahçemize birde çeşme yaptırıldı. Okul Hamisi Projesine Rahmi-Semiye Palalı Kurcusu Önder Artuk’a da değerli katkıları nedeniyle minnettarız. Katkı sahipleri; Naci Şahin’e, İbrahim Diyar’a, Abdullah Demir’e çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Karahisar Kalesinin etrafında ki insanların ve okul öğrencilerinin mert insanlar olduklarının altını çizen Selek, “Biz öğrencilerimizden sadece bilgi olarak verdiklerimizin davranışa dönüşmesini istiyoruz. Hiçbir kaynak aldırmıyor ekonomik külfetlerden uzak tutuyoruz. Bunu da görüyoruz. Bizlere destek veren Okul Müdürü meslektaşlarıma da bu vesile ile teşekkür etmek istiyorum. Katılımcılara katılımları nedeniyle teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
ŞÜKRAN PLAKETLERİ VERİLDİ
Törende; Okul hakkında tanıtım filmi gösterimi, ritim gösterisi, halk danslarından örnekler sunuldu. Plaket töreninde atölyelerin ve okulda ihtiyaç duyulan birimlere ciddi katkı sağlayan; Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e, İGM Başkanı Burhanettin Çoban’a, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’e, Naci Şahin, Önder Artuk, Adnan Demirel’e, Ömer Çınar’a, Celal Atilla, Abdurrahman Bayram’a, İbrahim Diyar’a şükran plaketleri verildi.  Çoban ve Zeybek, Selek’e teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. Tören atölyelerin açılması ile tamamlandı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme