Medya-İş Afyonkarahisar’da – Kocatepe Gazetesi

TGK Genel Başkan Yardımcısı sefa Özdemir ile Medya iş Sendikası Genel sekreteri Sezai Balım Afyonkarahisar’da ziyaretlerde bulundular.Kocatepe Gazetesi’ni ziyaretleri sırasında gazetemiz sahibi Sezer Küçükkurt ile istişarelerde bulunan Özdemir ve Ballı, Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği’ni de ziyaret ettiler. Sendika ve TGK çalışmaları hakkında bilgiler veren Özdemir ve Ballı, Türkeli gazetesi sahibi Hacı Hakkı Özsoy’u, Kadınana Gazetesi sahibi [&hellip]

TGK Genel Başkan Yardımcısı sefa Özdemir ile Medya iş Sendikası Genel sekreteri Sezai Balım Afyonkarahisar’da ziyaretlerde bulundular.
Kocatepe Gazetesi’ni ziyaretleri sırasında gazetemiz sahibi Sezer Küçükkurt ile istişarelerde bulunan Özdemir ve Ballı, Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği’ni de ziyaret ettiler. Sendika ve TGK çalışmaları hakkında bilgiler veren Özdemir ve Ballı, Türkeli gazetesi sahibi Hacı Hakkı Özsoy’u, Kadınana Gazetesi sahibi Canser Kuzu’ yu, Hisar gazetesi sahibi Mahmut Emin Birliktir’i,  Kurtuluş ve Lider Gazeteleri sahibi Halil İbrahim Kocaerkek’i, Anahaber gazetesi ve Karahisar Tv sahibi Bekir Yeşilay’ı da makamlarında ziyaret ettiler. Gazete 3 ve Kanal 3 yönetim kurulu başkanı Husnu Serteser il dışında olduğundan dolayı ziyareti bir sonraki programa bırakıldı.

Bakmadan Geçme