Mecnun'un İlk Leyla'sı Ezgi Asaroğlu Kimdir?

Ezgi Asaroğlu 1987 yılında İzmir'de doğdu. Başarlı oyuncu Ali Atay'ın açıklaması ile gündemde yerini alan Ezgi Asaroğlu internet ortamında da araştırılmaya başlandı. Ezgi Asaroğlu Kimdir?

Leyla ile Mecnun dizisinin Mecnun’u Ali Atay’ın yıllar sonra yaptığı açıklama ile Ezgi Asaroğlu gündemdeki yerini aldı. Leyla karakterini canlandıran isimler arasında en çok beğendiği ismin Ezgi Asaroğlu olduğunu belirten Ali Atay’ın açıklamasının ardından Mecnun’un İlk Leyla’sı Ezgi Asaroğlu Kimdir? Ezgi Asaroğlu Kimdir? sorularının cevapları araştırılmaya başlandı.

Haber

EZGİ ASAROĞLU KİMDİR?

18 Haziran 1987 tarihinde İzmir’de doğan Ezgi Asaroğlu, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Sosyal Antropoloji Anabilim Dalı’nda lisans yaptı. Ekranlardaki ilk çıkışını ilk TV deneyimi de olan “Bir Dilim Aşk” adlı dizi ile yaparken, çeşitli dizi ve kısa filmlerde rol aldı. Reklam filmlerinde de yer alan Ezgi Asaroğlu, 2007 yılında çekilmeye başlayan ödüllü film For a Moment Freedom’da oynadı. Birçok uluslar arası ödül alan filmle Asaroğlu yurt dışında da başarı kazandı. Kampüste Çıplak Ayaklar, Acı Aşk, En Mutlu Olduğum Yer, Cennetten Kovulmak, Aşk Kırmızı, Sağ Salim 2: Sil Baştan gibi filmlerde de rol aldı. Bir Dilim Aşk, Kızlar Yurdu, Menekşe İle Halil, Hatırla Sevgili, Gece Sesleri, Binbir Gece, Leyla İle Mecnun, Yağmurdan Kaçarken, O Hayat Benim, Mucize Doktor isimli dizilerde de rol alan Ezgi Asaroğlu, birçok reklam filminde de kamera karşına geçti.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme