• Haberler
  • Siyaset
  • 'Meclis'te ve Hükümet'te gereken çalışmayı yapacağız'

'Meclis'te ve Hükümet'te gereken çalışmayı yapacağız'

 'Seçimlerde başarılı olan Cumhur İttifakıdır' diyen Mehmet Taytak, 'Cumhur İttifakı milletimizin desteğiyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi de barajın altında kalacak diye iftara atanlara, yalancı ve dolandırıcıların ifadelerin aksine barajı da aşmıştır. Barajı yıkmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi'nde beni Afyonlular, Ankara'ya Meclis'e göndermeyi sağladı. İnşallah memleketimle ilgili, ülkem ve milletimle ilgili ne [&hellip]

 “Seçimlerde başarılı olan Cumhur İttifakıdır” diyen Mehmet Taytak, “Cumhur İttifakı milletimizin desteğiyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi de barajın altında kalacak diye iftara atanlara, yalancı ve dolandırıcıların ifadelerin aksine barajı da aşmıştır. Barajı yıkmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi’nde beni Afyonlular, Ankara’ya Meclis’e göndermeyi sağladı. İnşallah memleketimle ilgili, ülkem ve milletimle ilgili ne gerekiyorsa Meclis’te onun mücadelesini vereceğiz” dedi.
“AFYONLULAR BİZE YÜREĞİNİ AÇTI”
Türkiye genelinde seçim sonuçlarından çok memnun olduklarını kaydeden Taytak, seçim süreci boyunca MHP’nin barajı dahi geçemeyeceğini söyleyen birçok kişinin olduğunu söyledi. MHP’ye milletin sahip çıktığına dikkat çeken Taytak, “Tabi ki çok az sayıda bir milletvekili kaybettiğimiz illerimiz var. Bunun yanında bazı illerde istediğimiz sonuç alınabildi. Genel manada seçim kampanyası süresince ‘Cumhur İttifakının’ oluşmasında büyük emeği olan Sayın Genel Başkanımız ve Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Uzun süredir bu ittifaktan rahatsız olanlar MHP üzerine oyun oynadılar. Fakat bizim milletimiz Milliyetçi Hareket Partisi’ne sahip çıktı. Milliyetçi Hareket Partisi Meclis’te güçlü bir parti olarak görevini yürütecek. Yine önce ülkem ve milletim diyerek çalışmalarını sürdürecek. Milletin menfaatleri ne gerektiriyorsa onu inşallah Meclis’te ve Hükümet’te gereken çalışmayı yapacağız. Afyonkarahisarlı hemşerilerimden Allah razı olsun. Bize sahip çıktılar. Bize yüreklerini açtılar. Bizde onlar için elimizden geldiğince gücümüzün yettiğince çalışacağız” diye konuştu.

Bakmadan Geçme