• Haberler
  • Genel
  • “Mecliste daha fazla kadın vekil görmek istiyoruz”

“Mecliste daha fazla kadın vekil görmek istiyoruz”

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu 12 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kadın milletvekili sayısının artmasını beklediklerini söyledi Hafta sonu Şuhut Belediyesi Kapalı Spor salonunda düzenlenen etkinliğe Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte Belediye Başkan Vekili Gültekin Özdemir , Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Uğur, Ak Parti Kadın Kolları [&hellip]

"Mecliste daha fazla kadın vekil görmek istiyoruz"

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu 12 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kadın milletvekili sayısının artmasını beklediklerini söyledi

Hafta sonu Şuhut Belediyesi Kapalı Spor salonunda düzenlenen etkinliğe Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte Belediye Başkan Vekili Gültekin Özdemir , Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Uğur, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Balı, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Harun Karakaya katıldı. Etkinliklerde sahneye İlk olarak yerel sanatçı Samet Açıksu çıktı. Sırasıyla Zübeyde Balı ve Fatma Akbaba konuşmalarını gerçekleştirdi.
Kadınlar Günü etkinliklerine ilgi büyüktü. Yaklaşık 2000 Kadın etkinliklere katıldı. Programa 20:30 ‘da katılan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nu şuhutlu kadınlar güllerle karşıladı.
Şuhut Kız Meslek Lisesi Folklör Ekibi tarafından halk oyunları gösterisi yapıldı. Ardından Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Uğur konuşmalarını gerçekleştirdi. Şuhut ve çevre beldelerden katılımın yoğun olması salondaki coşkuyu dahada artırdı. Etkinliklerde güvenliği, Şuhut Emniyet Amirliği ekipleri ile Emin Özel Güvenlik ve Gençlik kolları Görevlileri sağladı.
Yapılan halk oyunları gösterileri ile okunan şiirlerin ardından Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu konuştu.
Bakan Eroğlu, 12 Haziran seçimlerinden sonra mecliste daha fazla kadın milletvekili görülmek istendiğini belitti. Eroğlu, Şuhut’ta Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin isteği üzerine Limak Kız Meslek Lisesi’nin yapıldığını söyledi.Şuhutlu hanımlardan 12 Haziranda tam destek olmaları hususunda söz aldı.
Şuhutlu kadınlar Eroğlu’nu tezahuratlarla destekledi. Şuhut Kadın Kolları Bakanımıza çiçek ve hediye taktim etti.
Çevre ve Orman Bakanımız Veysel Eroğlu, 8 Mart Kadınlar Gününü kutlayarak 22:30’da programdan ayrıldı. Sahneye çıkan Nuray Hafiftaş şuhutlu kadınların ilgi odağı olurken tüm salonu ayağa kaldırmayı başardı.

Bakmadan Geçme