Mecidiye'de ahşap ev yangını korkuttu

Afyonkarahisar'da önceki gün gece geç saatlerde boş bir evde çıkan yangın korku yarattı. Üzerinde satılık yazısı bulunan ve uzun zamandır boş olduğu öğrenilen iki katlı ahşap evde ölen ya da yaralanan olmadı Geceyi aydınlatan yangın Mecidiye Mahallesi Ahmet Karayiğit Sokak'ta önceki gece saat 02.00 sularında bilinmeyen bir nedenle başladı. Çoğu eski ve birbirine yakın evlerin [&hellip]

Mecidiye’de ahşap ev yangını korkuttu

Afyonkarahisar’da önceki gün gece geç saatlerde boş bir evde çıkan yangın korku yarattı. Üzerinde satılık yazısı bulunan ve uzun zamandır boş olduğu öğrenilen iki katlı ahşap evde ölen ya da yaralanan olmadı

Geceyi aydınlatan yangın Mecidiye Mahallesi Ahmet Karayiğit Sokak’ta önceki gece saat 02.00 sularında bilinmeyen bir nedenle başladı. Çoğu eski ve birbirine yakın evlerin bulunduğu sokakta korku yaratan yangın iki katlı evi küle çevirdi.
Boş evden alevler içinde kaldığını gören mahalle sakinleri durumu Afyonkarahisar itfaiyesine bildirdi. İtfaiyenin 4 araç ve bir su tankeri ile müdahale ettiği yangında 20’den fazla itfaiye personeli de yangını söndürmek için büyük çaba harcadı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı sokakta, elektrik kesilirken bir ambulans da hazır bekledi.
Kısa sürede çatıya ulaşan alevler evin tamamını sardı. İçinin yanmasıyla çatısı çöken binada yangın sırada kimsenin bulunmaması muhtemel bir faciayı önledi. Üzerinde satılık yazısı bulunan evin yıllardır boş olduğu öğrenilirken, evin bir süredir gece gizlice giren mültecilerce kullanıldığı da iddia edildi. Yangından sonra tamamen yanarak kullanılmaz hale gelen evin içinde birkaç yıl önce de yangın çıktığı belirtildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme