• Haberler
  • Genel
  • MCG Çakmak yeni yılı Hüseyin Turan ile karşılayacak

MCG Çakmak yeni yılı Hüseyin Turan ile karşılayacak

MCG Çakmak Termal Otel yılbaşına özel programıyla misafirlerinin keyif dolu vakit geçirmesini sağlayacak. MCG Çakmak Termal Otel'de bugün düzenlenecek yılbaşı gecesinde ünlü sanatçı Hüseyin Turan sahne alacak   Güler yüzlü personeli ve hizmet kalitesi ile Afyonkarahisar’ın yanı sıra Türkiye’de adından söz ettiren MCG Çakmak Termal Otel, yılbaşına özel programlarıyla misafirlerinin keyif dolu vakit geçirmesini sağlayacak. [&hellip]

MCG Çakmak Termal Otel yılbaşına özel programıyla misafirlerinin keyif dolu vakit geçirmesini sağlayacak. MCG Çakmak Termal Otel’de bugün düzenlenecek yılbaşı gecesinde ünlü sanatçı Hüseyin Turan sahne alacak

Güler yüzlü personeli ve hizmet kalitesi ile Afyonkarahisar’ın yanı sıra Türkiye’de adından söz ettiren MCG Çakmak Termal Otel, yılbaşına özel programlarıyla misafirlerinin keyif dolu vakit geçirmesini sağlayacak.
MCG Çakmak Termal Otel tarafından yılbaşı gecesi için özel olarak düzenlenen gala gecesinde ise ünlü sanatçı Hüseyin Turan sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirecek.
Yeni yıla MCG Çakmak Otel’de girecek misafirler için gün boyunca ve gala gecesinde de alternatif birçok program sunulacak. Gala gecesine özel olarak konuklara Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetlerinin yanı sıra Türkiye ve dünya mutafından da çok sayıda lezzet sunulacak. 2020 yılına girerken tercihini MCG Termal Otel’den yana kullanan misafirler Afyonkarahisar’ın şifalı termal sularıyla yeni yıla yenilerek girme imkanı da bulacaklar.

Bakmadan Geçme