• Haberler
  • Genel
  • Mazot hırsızları yakalandı – Kocatepe Gazetesi

Mazot hırsızları yakalandı – Kocatepe Gazetesi

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 18 Nisan’da İlimiz Nazmi Saatçi Mahallesi İbni Sina Caddesi üzerinde park halinde bulunan iki ayrı kamyondan mazot çalınmasıyla meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 şahıs yakalandı. Şahısların kullandığı araçtan 9 ayrı mazot bidonu ve bidonların [&hellip]

Mazot hırsızları yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 18 Nisan’da İlimiz Nazmi Saatçi Mahallesi İbni Sina Caddesi üzerinde park halinde bulunan iki ayrı kamyondan mazot çalınmasıyla meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 şahıs yakalandı. Şahısların kullandığı araçtan 9 ayrı mazot bidonu ve bidonların içerisinde bulunan 792 lira değerinde 220 litre mazot elde edildi, mazotlar araç sahiple-rine teslim edildi, yakalanan şahıslar haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte Adli Mercilere sevk edildi.
Öte yandan 17 Nisan’da İlimizde faaliyet gösteren bir Termal Otel’de müşteri olan bir şahsın çantasının çalınmasıyla ilgili olarak yapılan çalışmalarda, olayı gerçekleştiren şüpheli bir şahsın olay akabinde 35 … plakalı bir araçla otelden ayrıldığı, bilgisayar kayıtlarında çok sayıda hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu ve arandığı tespit edildi. Şüpheli şahsı yakalama doğrultusunda çalışmalar sürüyor.

Bakmadan Geçme