Mazlumların yüzü AK Parti ile güldü

AK Parti’nin 1 Kasım’da yeniden tek başına iktidara gelmesi dolayısıyla Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Özkal’ın yanı sıra Milletvekili Adayları Mehmet Koca ile Cengiz Sağlam değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirmelerde, mazlum dünyanın AK Parti ile birlikte yüzünün güldüğü vurgulandı AK Parti’nin yeniden iktidara geldiği 1 Kasım seçimleri dolayısıyla AK Parti Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları değerlendirmede bulundu. [&hellip]

Mazlumların yüzü AK Parti ile güldü

AK Parti’nin 1 Kasım’da yeniden tek başına iktidara gelmesi dolayısıyla Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Özkal’ın yanı sıra Milletvekili Adayları Mehmet Koca ile Cengiz Sağlam değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirmelerde, mazlum dünyanın AK Parti ile birlikte yüzünün güldüğü vurgulandı

AK Parti’nin yeniden iktidara geldiği 1 Kasım seçimleri dolayısıyla AK Parti Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları değerlendirmede bulundu. 7 Haziran seçimlerinden sonra yeniden milletvekili seçilen Ali Özkaya, “Allah’a hamdolsun, Allah’a şükürler olsun. Bu millete ömür biçenler, bu milleti sıkıntıda görenler, bir kez daha Osmanlı’nın tokadını yediler. Bu aziz millet feraset sahibidir. Her yaptığı işte hayrı getirir. 7 Haziran’da en çok oyu almamıza rağmen üzülmüştük. Birileri de ‘hayırda hayır vardır’ diyordu. Hayır ortaya çıktı. Bu seçim şunu gösterdi: CHP her türlü vaadi verdi. Ama hiç oyu değişmedi. MHP, her şeye ‘hayır’ dedi, siyaseten hiçbir risk almadı. Millet onları siyasi mezara bir kez daha koyuyordu. Milletimiz en büyük dersi HDP’ye verdi. Ben sana polise, askere silah doğrultasın diye oy vermedim dedi. Millet, devleti ile beraber oldu. Tarihin son dönemdeki en büyük teröre mücadelesini yürütüyoruz. Doğu’nun halkı, ‘Ben senin terörle mücadeleni destekliyorum’ dedi. Bugün Afyonkarahisar mutlu, Türkiye mutlu, Kudüs mutlu, Şam mutlu, Bağdat mutlu, Selanik mutlu, Kahire mutlu, Arakan mutlu” dedi.
“DİĞER PARTİLER ANCAK
BİR AK PARTİ EDEBİLDİ”
Türkiye’deki diğer partilerin ancak bir AK Parti edebildiğini söyleyen AK Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal, “Biliyor musunuz, Afyonkarahisar AK Parti’ye 63,39 oy verdi. Bu ne demek biliyor musunuz, Afyonkarahisar’da her 3 kişiden 2’si AK Parti dedi. Onun için Ak Parti’ye oy veren tüm Afyonkarahisarlılara teşekkür ediyorum. Türkiye genelinde yüzde 49 küsür, yani yüzde 50 Türkiye’nin yarısı AK Parti dedi. Tüm Türkiye’ye teşekkürler. Türkiye’deki diğer partilerin hepsi ancak bir AK Parti edebildi. Sevginin 5 dilinden biri olan bizim sevgi dilimiz, hizmettir dedik ve bu anlayışla yola çıktı. Biz insan odaklı yola çıktı, Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Bey’in de dediği gibi insanı yaşat ki devlet yaşatsın mantığı ile hareket ediyoruz.” dedi.
“AFYON HALKIYLA GURUR DUYUYORUZ”
Afyonkarahisar halkıyla gurur duyduklarını belirten AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Koca, “Vatandan yana, bayraktan yana, birlikten yana, dirlikten yana oldunuz Allah sizden razı olsun. Memleketimizin ayağına çelme takmak isteyenlere, tezgah kurmak isteyenlere, 300 yıllık sonunda gösterdiğimiz dik duruşumuza diz çöktürmek isteyenlere dur dediniz. İnşallah biz diz çökmeyeceğiz. Buna siz destek verdiniz, buna siz dualarınızla destek verdiniz, oylarınızla destek verdiniz, nefeslerinizle destek verdiniz sizlerden tekrardan Allah razı olsun. Çünkü vatan dediniz, çünkü ümmet dediniz, çünkü potansiyel lider Türkiye dediniz, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan dediniz, Başkanımız Davutoğlu dediniz. Afyon dediniz, Afyon çünkü Anadolu’nun bağrında, Anadolu’yu temsil eden dimdik ayakta duran, medeniyetin değerlerini taşıyan, erdemli insanların olduğu yer çünkü, Afyon yüzde 64 dedi, vatandan yana oldu, imandan yana oldu, bayraktan yana oldu. bizler bu yola çıkarken dedik ki biz dik duracağız, diz çöktürmeyeceğiz, bu mesele parti meselesi değil, biz bu mesele memleket meselesi dedik. Onun için yollara döküldük, Allah’a hamd ediyoruz ki memleket kazandı. Sizler 64’e mühür bastınız, Türkiye sizinle gurur duyuyor, çünkü Türkiye ortalamasının 15 puan fark attınız. Sonuç itibariyle birileri milletvekili olacak, birileri olmayacak. Çünkü, mesele memleket meselesidir.” ifadesine yer verdi.
“BİZ 100 METRECİ DEĞİLİZ,
BİZ MARATONCUYUZ”
AK Parti’nin 100 metreci olmadığını ve AK Parti’nin maratoncu olduğunu aktaran AK Parti Milletvekili Adayı Cengiz Sağlam, “Biz maça devre arasında başladık. İlk yarı bitti ikinci yarı başlıyor şimdi. Şimdi AK Parti’nin ikinci yarısı başlıyor. Bu sevda bitmiyor, bu sevda bitmeyecek, bu sevda devam edecek. Biz çünkü 100 metreci değiliz, biz maratoncuyuz. İşte görüyorsunuz, Türkiyemizin her noktası, karış karış, yurt dışındaki kardeşlerimiz ne için oy verdi, istikrar sürsün, Türkiye büyüsün, işte mücadelenin en büyük kahramanı Recep Tayyip Erdoğan, diğer kahraman eniştemiz, Ahmet Davutoğlu’dur. Hedefimiz 2023 için, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek için, bu yürüyüşte sizlerin emeği, hakkı ve hukuku geçti hepinizden Allah razı olsun. Bu gün kim sevindi biliyor musunuz? Sureyi’nin yetimleri, Gazze’nin mazlumları, Filistin’deki kardeşlerimiz. Kim utanıyor şu an biliyor musunuz? Faiz lobisini sandığa gömdük, kartel medyasını sandığa gömdük, içeride senaryo yazıp dışarıda kalıp oynatanları, Pensilvanya’yı sandığa gömdük. Millet sandığa gömdü onları sandığa. Allah milletimize zeval vermesin, Allah devletimize zeval vermesin” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme