Mazlum ve Mahsunlar için “Paylaşım”

Hasene Yardımlaşma Derneği, Hayırsever Vatandaşlar tarafından teslim edilen emanetleri gerçek ihtiyaç sahiplerine zamanında teslim etmenin verdiği huzur ile Kurban Bayramı çalışmalarını sürdürüyor.Kurban Bayramı çalışmalarına dair yazılı bir basın açıklaması yapan Hasene Derneği Afyonkarahisar Gönüllü Temsilcisi Himmet Uysal, “Geniş bir sorumluluk alanına sahip olan derneğimiz, hayırseverlerimiz tarafından teslim edilen emanetleri, sahiplerine ulaştırmanın azim ve gayreti içerisindedir. [&hellip]

Hasene Yardımlaşma Derneği, Hayırsever Vatandaşlar tarafından teslim edilen emanetleri gerçek ihtiyaç sahiplerine zamanında teslim etmenin verdiği huzur ile Kurban Bayramı çalışmalarını sürdürüyor.
Kurban Bayramı çalışmalarına dair yazılı bir basın açıklaması yapan Hasene Derneği Afyonkarahisar Gönüllü Temsilcisi Himmet Uysal, “Geniş bir sorumluluk alanına sahip olan derneğimiz, hayırseverlerimiz tarafından teslim edilen emanetleri, sahiplerine ulaştırmanın azim ve gayreti içerisindedir. İhtiyaç sahiplerinin yüzlerinde oluşan bir tebessüm dahi bizim için büyük bir mükafattır” dedi.
Himmet Uysal açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Kurban’da paylaşım muhabbetti artırır. Allah’ın bizlere verdiği imkanları en iyi şekilde değerlendirmeli ve çevremizdeki insanlarla paylaşmalıyız. Çünkü Kurban Paylaşınca Güzel olur. Biz Hasene Yardımlaşma Derneği olarak Türkiye haricinde, Avrasya – Afrika ve Asya bölgesi kapsamında 100 ülkede ve yüzlerce gözlemcinin nezaretinde Kurban kesim ibadetimizi icra ve ifa ediyoruz.Farklı kıtalarda, en ücra yerleşim yerlerine kadar ulaşarak mağdur ve mazlumlar, dul kadınlar, işsiz olup aylık girdisi olmayanlar, özürlü hastalar, yetimhanelerdeki yetimler, mülteciler ve talebeler istifade ediyorlar.”
Kurban Bağışlarını yapmak isteyenlere değinen Himmet Uysal, Kurban Bedelinin 100 Euro olduğunu ve Hayırsever Vatandaşların, Kurban – Adak – Akike Kurban bağışlarını, IGMG SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ TÜRKİYE ŞUBESİ Kuveyt Türk Bankasından 890020500000890744300006 nolu İBAN Hesabına yatırabileceklerini belirtti.

Bakmadan Geçme