• Haberler
  • Genel
  • Mavi Hastane'ye yeni çehre – Kocatepe Gazetesi

Mavi Hastane'ye yeni çehre – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde çevre düzenlemesi atağı başladı Hastanenin tozdan ve topraktan kurtulması için çalışmalar başlatan Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, asfalt çalışmalarını bizzat yerinde takip etti. Mavi Hastane'nin hem içten hem dıştan yenilenmesi çalışmalarının devam ettiğini belirten Rektör Prof. Solak 'Şehrimizin en güzel yerinde bulunan hastanemizin çevre düzenlemesi için [&hellip]

Mavi Hastane’ye yeni çehre

Afyon Kocatepe Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde çevre düzenlemesi atağı başladı

Hastanenin tozdan ve topraktan kurtulması için çalışmalar başlatan Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, asfalt çalışmalarını bizzat yerinde takip etti. Mavi Hastane’nin hem içten hem dıştan yenilenmesi çalışmalarının devam ettiğini belirten Rektör Prof. Solak “Şehrimizin en güzel yerinde bulunan hastanemizin çevre düzenlemesi için belediyemizle işbirliği içinde güzel çalışmalar yapıyoruz” dedi.
Rektör Solak, “Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban’ın gayret ve işbirliği ile hastanemizin çevresini asfalt yapıyoruz. Sadece asfalt değil, çevre düzenlemesinde de önemli yol aldık. Belediyemiz, Mavi hastanenin yoldan sonraki bölümüne içinde her türlü sportif faaliyetlerinde yapılabileceği büyük park yapacak. Şimdiden Başkanımıza üniversitemiz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Mavi Hastaneden yeni Tıp Fakültesi binasına kadar hatta Borsa’dan, Kolaylı tesislerine kadar olan bölümde iyileştirme çalışmaları yapıldığını ifade eden Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, “Biz insanlarımızın sağlık kurumuna gelirken ayağının yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulması için çalışıyoruz. Sadece alt yapı değil, çevreyi güzelleştirmek ve insanlarımızın huzur ve sağlık içinde yaşamaları için gayret gösteriyoruz. Önümüzdeki aylarda Mavi Hastane-Kolaylı arasındaki alanın çok değiştiğine şahit olacaksınız. Öte yandan, hastanemiz iç bünyesinde de yenileştirme çalışmalarımız da son sürat devam etmektedir” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme