• Haberler
  • Spor
  • “Matematiksel iddiamız devam ettiği sürece mücadelemizi sürdüreceğiz”

“Matematiksel iddiamız devam ettiği sürece mücadelemizi sürdüreceğiz”

AFJET Afyonspor, hafta sonunda evinde Sarıyer'i konuk edecek. Maç hakkında konuşan Teknik Direktör Bahaddin Güneş, 5 oyuncunun eksikliğini hissedeceklerini, ancak mücadeleye son ana kadar devam edeceklerine dikkat çekti   TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off Grubu’na kalma yarışında mücadelesini sürdüren AFJET Afyonspor'un deplasmanda oynanan Bayburt Özel İdarespor maçında 5 oyuncusunun kırmızı kart görmesinin ardından Profesyonel [&hellip]

AFJET Afyonspor, hafta sonunda evinde Sarıyer’i konuk edecek. Maç hakkında konuşan Teknik Direktör Bahaddin Güneş, 5 oyuncunun eksikliğini hissedeceklerini, ancak mücadeleye son ana kadar devam edeceklerine dikkat çekti

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Play-Off Grubu’na kalma yarışında mücadelesini sürdüren AFJET Afyonspor’un deplasmanda oynanan Bayburt Özel İdarespor maçında 5 oyuncusunun kırmızı kart görmesinin ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. “Takım Halinde Sportmenliğe Aykırı Hareketi”, kırmızı kart gören forvetler Erhan Şentürk ve Fatih Aktay, Kaptan Nazmi Candoğan, savunma oyuncuları Taha Can Velioğlu ve Yakup Yiğit ile birlikte yönetici Halil İbrahim Özkaya PFDK’ya sevk edildi. Jetler yaşadığı sıkıntıyı genç oyuncularla çözüm bulmaya çalışılıyor. Ligde Play-Off şansını sürdürmek isteyen AFJET Afyonspor’un son hafta oynanan Bayburt İl Özel İdarespor Erhan, Fatih, Nazmi, Taha Can ve Yakup gördükleri kırmızı kartla cezalı duruma düşerek Sarıyer maçında takımdaki yerlerini alamayacak.
Kaybedilen puanın yanı sıra 5 oyuncusu da cezalı duruma düşen Jetlerde Teknik Direktör Bahaddin Güneş, Sarıyer maçında stoper mevkiine oynatacak oyuncu ararken altyapıdan takviye düşünüyor.
Forvet hattını İlke Tankul ve Polat Keklik ile çözüm üretmeye çalışacak olan Güneş, “Bizim için çok sıkıntılı 2 maç geride kaldı. Sivas Belediyespor ve Bayburt İl Özel İdarespor maçlarında hakem kararlarındaki yanlı tutum sonucunda önemli oyuncularımızı kaybettik. Hafta sonunda oynadığımız Bayburt İl özel İdarespor maçında 5 oyuncumuzun kırmızı kart görmesi kalan 2 maç öncesinde bizi sıkıntıya düşürdü. Özellikle stoper mevkiinde Yusuf dışında oyuncumuz kalmadı. Bu nedenle o mevkiye oyuncu takviyesi yaparak Sarıyer maçına çıkacağız. Play-Off yarışına dahil olabilmemiz adına hala 2 puanlık bir fark var. Sarıyer maçını kazanmamız halinde son hafta Çorum FK ile oynayacağımız maçta kaderimizi tayin edebilecek konuma geleceğiz. Oyuncularımın, iddiamızı devam ettirmek için sahada son ana kadar savaşacaklarına olan inancım tam. Matematiksel anlamda iddiamız devam ettiği sürece mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme