Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Masterleri keşkek buluşturuyor

Afyonkarahisar’ın ilk Master Derneği

Afyonkarahisar’ın ilk Master Derneği olma özelliğini taşıyan Afyonkarahisar Masterler Derneği’nin geleneksel hale getirdiği Keşkek buluşması yine üyelerin bir araya gelmesini sağladı

 

Afyonkarahisar’da uzun yıllar futbola hizmet veren isimlerin bir arada geldiği Afyonkarahisar Masterler Derneği Üyeleri; eski antrenör Hamza Okşar’ın işletmeciliğindeki Hocanın Yeri isimli işletmede buluştu. Misafirlere, dernek üyelerinden Abdullah Aydoğan, Yılmaz Eşit ve Mahmut Akçin’in sponsorluğunda hazırlanan keşkek ikramında bulunuldu. Toplantıya Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, ASKF Genel Sekreteri Alişan Akgün, Türkiye Futbol Federasyonu İzmir Bölgesi Gözlemcileri’nden Ramazan Nazlı ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.
“İYİ Kİ GELDİNİZ, İYİ Kİ VARSINIZ”
Orta Asya’dan gelen Türkler tarafından Afyonkarahisar’da devam ettirilen ve Afyonkarahisar’ın tescilli yöresel lezzeti olarak kabul edilen Keşkek’in düzenlenen organizasyondaki amacını anlatan Afyonkarahisar Masterler Derneği Başkanı Kamil Altınkaya, “Keşkek’in anlamı, aileyi bir araya toplamaktır. Ailede bir genç evlenir, başka bir eve gider, başka bir yuva kurar ama Keşkek günü olduğu zaman Keşkek var diye ailenin tüm fertleri o sofrada toplanır. Biz de bir aileyiz ve böyle ara sırada olsa sizlerle bir ayaya geldiğiniz mutluluk duyuyoruz. Burada bir arada olmamız Derneğimiz adına çok güzel bir şey. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum iyi ki geldiniz, iyi ki varsınız.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti