• Haberler
  • Genel
  • Masterlerden Zafer Kupası – Kocatepe Gazetesi

Masterlerden Zafer Kupası – Kocatepe Gazetesi

Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde bu yıl 18.’si düzenlenen Masterler Zafer Turnuvası Afyonkarahisar, İzmir, Manisa ve Antalya’dan gelen masterlerin mücadelesine sahne oluyor Her yıl olduğu gibi bu yıl da Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Masterler Turnuvası’na Afyonkarahisar Masterler Derneği ev sahipliği yapıyor. 18.’si düzenlenen turnuvanın ilk müsabakası 23 Ağustos Cumartesi günü saat 17.30’da oynandı. İlk gün [&hellip]

Masterlerden Zafer Kupası

Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde bu yıl 18.’si düzenlenen Masterler Zafer Turnuvası Afyonkarahisar, İzmir, Manisa ve Antalya’dan gelen masterlerin mücadelesine sahne oluyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Masterler Turnuvası’na Afyonkarahisar Masterler Derneği ev sahipliği yapıyor. 18.’si düzenlenen turnuvanın ilk müsabakası 23 Ağustos Cumartesi günü saat 17.30’da oynandı. İlk gün maçlarında Antalya Masterler ile Manisa Masterler karşı karşıya gelirken, Afyonkarahisar masterleri de Karşıyaka Masterleri ile oynadı.
Afyonkarahisar Masterleri maçlar başlamadan önce sahaya çıkarken bir vefa örneği sergilediler. Ev sahibi takımın oyuncuları ellerinde “Abdullah Şevik, Tufan Tunç, Hakkı Güler. Sizleri unutmadık” yazılı bir pankartla sahaya çıktılar. Afyonkarahisar Masterleri’nin bu davranışı büyük alkış aldı.
Maçlara geçilmeden önce düzenlenen plaket töreninde turnuvaya katılan ekipleri birer plaket takdim edildi. Plaket töreninde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş takım kaptanlarına plaketlerini takdim etti. Karşılaşmalarda Manisa Masterler, Antalya Masterler karşı karşıya gelirken Karşıyaka Masterlere Karahisar Masterler karşı karşıya geldi. Manisa-Antalya maçında Antalya ekibi 3-2’lik skorla galip gelirken, Afyonkarahisar Masterleri Karşıyaka Masterlere 3-1 mağlup oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme