• Haberler
  • Spor
  • Masterler Turnuvasını ŞEKER kazandı – Kocatepe Gazetesi

Masterler Turnuvasını ŞEKER kazandı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen 4'lü Masterler Turnuvası'nda Afyonspor Masterleri, Afyonkarahisar Masterleri, Afyon Şeker Masterleri ve Kocatepe Masterleri yer aldı. Final maçında kazanan Şeker Masterleri şampiyon olurken Afyonkarahisar Masterleri ikinci oldu. Üçüncülük maçını kazanan Afyonspor Masterleri üçüncü olurken Kocatepe Masterleri de dördüncü olmaya hak kazandı.'FUTBOLUN DUAYENLERİBİR [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen 4’lü Masterler Turnuvası’nda Afyonspor Masterleri, Afyonkarahisar Masterleri, Afyon Şeker Masterleri ve Kocatepe Masterleri yer aldı. Final maçında kazanan Şeker Masterleri şampiyon olurken Afyonkarahisar Masterleri ikinci oldu. Üçüncülük maçını kazanan Afyonspor Masterleri üçüncü olurken Kocatepe Masterleri de dördüncü olmaya hak kazandı.
“FUTBOLUN DUAYENLERİ
BİR ARAYA GELDİ”
Futbolun duayenlerinin bir araya geldiğini vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili İsmail Barın, “Amatör Spor Haftası etkinliği içerisinde bir turnuva daha sona erdi. Güzel bir turnuva oldu. Futbolun duayenleri bir araya geldi. Böyle bir etkinliğe katılan, öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik oldu, amacına ve amatörlüğe uygun bir etkinlik oldu. TSYD Başkanıma, ASKF Genel Sekreterime, Futbol İl Temsilcimize hepsine tek tek teşekkür ediyorum.” dedi.
MASTERLER LİGİ OLUŞTURULUYOR
Katılan takımlara teşekkür eden Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Alişan Akgün “Amatör Spor Haftası için düzenlediğimiz Masterler Turnuvası kupa töreni ile sona erdi. Bundan sonra amatörler, oynayan takımlar bizlerden lig istediler. İnşallah önümüzdeki günlerde ilimizde “Masterler Ligi” oluşturarak 7 yaşından 70 yaşına kadar herkesin Afyon’da spor yapmasını sağlayacağız. Ben katılımcılara, organize edenlere, herkese teşekkür ediyorum.” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme