• Haberler
  • Genel
  • Masterler turnuvalara hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Masterler turnuvalara hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Adana'ya özel davet edilen Masterler mayıs ayı sonunda Adana Masterler takımı ile karşılaşacak. Nisan ayı sonunda da Antalya'da yapılacak turnuvaya hazırlanan Afyonkarahisar Masterler takımı Dinar Masterler ile hazırlık maçı yaptı Antalya'da 8 takımın katılımıyla yapılması planlanan Masterler turnuvasına hazırlanan Afyonkarahisar Masterler takımı, Dinar Masterler'iyle dostluk ve hazırlık maçında buluştu.2-2'lik skorla sonuçlanan ve dostluğun kazandığı maçın [&hellip]

Masterler turnuvalara hazırlanıyor

Adana’ya özel davet edilen Masterler mayıs ayı sonunda Adana Masterler takımı ile karşılaşacak. Nisan ayı sonunda da Antalya’da yapılacak turnuvaya hazırlanan Afyonkarahisar Masterler takımı Dinar Masterler ile hazırlık maçı yaptı

Antalya’da 8 takımın katılımıyla yapılması planlanan Masterler turnuvasına hazırlanan Afyonkarahisar Masterler takımı, Dinar Masterler’iyle dostluk ve hazırlık maçında buluştu.
2-2’lik skorla sonuçlanan ve dostluğun kazandığı maçın ardından Afyonkarahisar Masterler takım oyuncuları hazırlıkların süreceğini belirtti. Antrenör Lütfü Özbay nezaretinde hazırlıklara devam edecek olan Afyonkarahisar Masterler takımının Adana’ya özel maç için gideceği öğrenildi. Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan’ın özel davetlisi olarak gidecek olan Afyonkarahisar Masterleri Mayıs sonunda Adana’da bir maç daha yapacak.
JETLERE, MASTERLERDEN TEBRİK
Afyonkarahisar ve Dinar Masterler takımları yaptıkları maç öncesi Şampiyon olan AFJET Afyonspor’a ‘Bölgesel Amatör Lig’de başarılar dileriz’ yazılı bir pankart ile sahaya çıktı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme