Masterler Sarı Apo’yu maç yaparak andılar

Afyonkarahisar Masterleri, geçen Pazar günü Karşıyaka Masterleri nam-ı diğer Sarı Apo Abdullah Şevik’in anısına bir dostluk maçı yaptı Afyonkarahisar Masterleri’nin kurucu üyelerinden, eski saha komiserlerinden, eski futbolcu beyefendi insan Abdullah Şevik, geçen haftalarda yakalandığı rahatsızlığın pençesinden kurtulamayarak vefat etmişti. Abdullah Şevik için, Afyonkarahisar Masterleri de İzmir Karşıyaka Masterleri ile bir dostluk maçı oynadı. Mücadeleyi Afyonkarahisar [&hellip]

Masterler Sarı Apo'yu maç yaparak andılar

Afyonkarahisar Masterleri, geçen Pazar günü Karşıyaka Masterleri nam-ı diğer Sarı Apo Abdullah Şevik’in anısına bir dostluk maçı yaptı

Afyonkarahisar Masterleri’nin kurucu üyelerinden, eski saha komiserlerinden, eski futbolcu beyefendi insan Abdullah Şevik, geçen haftalarda yakalandığı rahatsızlığın pençesinden kurtulamayarak vefat etmişti. Abdullah Şevik için, Afyonkarahisar Masterleri de İzmir Karşıyaka Masterleri ile bir dostluk maçı oynadı. Mücadeleyi Afyonkarahisar Masterleri 8-6 kaybetse de müsabaka güzel görüntülere sahne oldu. Yaklaşık 25 yıl önce Masterlerin kuruluşunda büyük emekleri geçen Abdullah Şevik, ilk kez dernek adıyla Karşıyaka Masterleri ile maç yapmış ve bu müsabaka aynı zamanda masterlerin de ilk müsabakası olmuştu. Abdullah Şevik’in de oynadığı o müsabakanın anısına düzenlenen maçı izleyen masterler, zaman zaman duygulu anlar da yaşadılar. Afyonkarahisar Masterleri Karşıyaka Belediye tesislerinde konakladılar. 50 yaş üstü ‘Gold Masterler’ grubuyla oynanan müsabakada deyim yerindeyse iki takım da gol oldu yağdı. Mücadeleyi 6-8 Karşıyaka Masterleri kazandı.

Ahmet Arslan memleketinin takımında oynadı

Karşıyaka Masterler’inde oynayan ancak aslen Afyonkarahisarlı olan Ahmet Arslan da, bu turnuvada memleketinin takımında, Afyonkarahisar Masterleri’nde görev yaptı. Afyonkarahisar Masterleri formasıyla Karşıyaka Masterleri’nin kalesine bir de gol atan Ahmet Arslan, büyük sevinç yaşadı. Afyonkarahisar Masterleri’nin diğer golleri Erdoğan (3), Yusuf ve Ömer’den geldi.

Selahattin Ünlü Kocatepe’yi ziyaret etti

Afyonkarahisar Masterleri Dernek Başkanı Selahattin Ünlü de dün gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Ziyarette Abdullah Şevik’e Allah’tan rahmet dileyen Selahattin Ünlü, spora destek veren Güney Belediye Başkanı Erol Karabacak’a da teşekkür etti. Karşıyaka’da oynanan maçın çok güzel geçtiğini ve amacına yönelik bir şekilde tamamlandığının altını çizen Ünlü, ilerleyen zamanlarda da Masterler olarak çeşitli etkinliklerde yer alacaklarını ifade etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme